Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jason Bourne dostane nástupce


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnsonjason bournejohn cenamatt damonrobert ludlum
John Cena jde ve stopách Dwayna Johnsona a Matta Damona a chystá akčně-špionážní pecku 

Ačkoliv se nedávno Matt Damon vrátil k roli Jasona Bourna, je otázka, jestli to nebylo naposledy. Momentálně to vypadá, že se spíš dočkáme seriálového prequelu o projektu Treadstone, který z něj udělal dokonalého agenta a zabijáka. Zdá se ale, že autor předlohy a klasik thrillerového žánru Robert Ludlum bude mít v kinech svoje zastoupení i bez Bourna. Už pár let se totiž mluví o adaptaci jeho románu The Janson Directive, který u nás vyšel pod názvem Jansonův rozsudek. A teď se konečně věci dávají do pohybu. I když možná trochu jinak, než jak bylo původně v plánu. 

 

Kniha se točí kolem bývalého agenta, jenž se rozhodne vrátit do akce, když unesou miliardáře, jenž mu kdysi zachránil život, ale trošku se to zkomplikuje. U filmové verze se ovšem mluví o tom, jak Paul Janson po odchodu z tajné služby založí soukromou bezpečnostní agenturu a spolu s parťačkou pomáhá lidem v problémech, aby odčinil svoje staré hříchy. No uvidíme, jisté ale je, že hlavní roli si zahraje John Cena, který tak nahradí Dwayna Johnsona. Ten se pokoušel dostat film do kin pěkných pár let, jednoduše ale nemá čas, a tak zavolal svému nabušenému kámošovi, dohodil mu scénář, který dopilovává James Vanderbbilt (The Amazing Spider-Man, Zodiac) a sám bude produkovat. Těžko říct, co z toho vyleze, ale spíš než dalšího Bourna bychom asi měli vyhlížet něco akčnějšího. Což samozřejmě vůbec nemusí být špatné…

--- 

Vytáhni v hospodě: Jansonův rozsudek má ještě tři pokračování, takže se nejspíš v případě úspěchu dočkáme sequelů. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace