Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #451 o Avengers a Avatarovi


ikona
Mr. Hlad
avataravengerschris evanschris hemsworthchris prattrobert downey jr.víkendový výplach
S čím se blblo na place Avatara? Kdo z Avengers umí nejlíp zpívat? A které kde mají nejdrsnější kuřata na světě?  

Pořádný výplach

Song týdne
A na začátek si zazpíváme Avengers se propagují, kde můžou a vzhledem k tomu, že jich je jak psů, můžou bez problémů obíhat všechny talk show. U Jimmyho Falloona se sešli mimo jiné Robert Downey Jr. a všichni tři Chrisové a zazpívali si avengerovskou variaci na znělku seriálu The Brady Bunch. 

Gymnastika týdne
Za ty roky, co děláme výplach, si nevzpomínám, že bychom se někdy věnovali gymnastice. Ona teda s filmem nemá moc společného, ale když se člověk snaží, můžou se tyhle dva světy spojit. Stačí vymyslet soutěžní choreografii a využít k ní hudbu Johna Williamse z Harryho Pottera

Kostým týdne
Fandové comicsových X-Menů byli na filmy zpočátku trošku naštvaní, protože Bryan Singer si tehdy řekl, že barevné kostýmy jsou pro filmové plátno trochu moc a vsadil na minimalistickou a stylovou černou. Dnes si nestěžuje nikdo, zvykli jsme si. A ty kostýmy jsou nakonec vlastně docela zajímavé, jak ukazuje tohle video o tom, jak vznikala uniforma pro Wolverina ve druhém filmu. 

Choreografie týdne
Letos uběhlo čtyřicet let od dnes už klasického muzikálu Pomáda, který pořádně nakopl kariéru Johna Travolty, songy z něj se hrají i dnes a protože ho moje mladší sestra milovala, viděl jsem ho tak patnáctkrát. Projít kolem televize bylo docela o hubu… Režisér Randal Kleiser se teď rozhodl prozradit, jak se natáčela jedna z nejslavnějších sekvencí celého filmu. Tady to máte. 

Cosplay týdne
Cosplay nemusím. Připadá mi trošku divné, když se dospělý člověk dobrovolně převléká za animované nebo comicsové postavičky, pokud k tomu nemá dobrý důvod (hromadu chlastu a nadhled), ale budiž. Rozhodně ale zvládnu ocenit, když to někdo dělá dobře. Jako J Stryker

Reklama týdne
Jsme celkem zvyklí na to, že v Japonskou se čas od času natáčejí divné reklamy s hollywoodskými hvězdami a Tommy Lee Jones v nich z očí střílí laser a Sylvester Stallone propaguje šunku. Tahle nová reklama je bez hvězd, je na nudle a má totální kouzle. Víc cool kuře jste fakt v životě neviděli.

Umělec týdne
Scott C je docela svérázný malíř, ale rozhodně dost zajímavý na to, abychom mu věnovali pozornost ve výplachu. Jeho kresby vypadají hodně dětinsky a roztomile, ale zároveň docela stylově a zábavně na to, aby je chtěl mít člověk v pokoji. Tak se jimi prohrabte

Hračka týdne
Už je to pár let, co byl v kinech Avatar a lidi zapomínají, jak strašlivý nářez to byl. Samozřejmě tomu moc nepomáhá ani James Cameron, který sice tvrdí, že na sequelech pracuje, ale reálně jsme zatím neviděli nic a člověk se až trošku bojí, jestli na ně budou diváci dál zvědaví. Ale je to Cameron, takže to určitě zvládne. A když se člověk podívá na to, s čím se na place filmaři v roce 2009 vyblbli, tak se prostě těšit musí…

Soutěž týdne
Jimmy Kimmel si k sobě pozval část Avengers. Pět lidí, takže nějakou čtvrtinu, ale i s nimi se bez problémů vyblbnul. Zahráli si totiž soutěž, ve které musí poznat, o kom z nich zrovna mluví a čí historku z dětství, mládí  nebo začátku kariér vypráví. Tady se mrkněte na výsledek. 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme se ptali na nejlepší film Miloše Formana. Těsně vyhrál Přelet nad kukaččím hnízdem a o druhé a třetí místo se nakonec dělí Amadeus a Hoří, má panenko. 

Dnes se podíváme na Marvel. Třetí fáze ještě neskončila, toho se dočkáme až se čtyřkou Avengers za rok, ale přesto chceme vědět, jakou fázi z marvelovského filmového vesmíru máte nejraději. Pokud se v tom neorientujete, rozepsané to najdete tady. Číslo fáze pište do předmětu, v textu zkuste uvést důvody. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (22)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace