Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí čtvrtý Star Trek?


ikona
Mr. Hlad
chris hemsworthchris pinesj clarksonstar trekzachary quinto
Kapitán Kirk a jeho parta nafasují novou šéfovou 

Ačkoliv se od Star Trek: Do neznáma asi čekaly větší výdělky, rozhodně to byl fajn film. Justin Lin pořádně šlápl na plyn a do slavné sci-fi série přinesl trošku poctivé béčkovosti a přepálenosti, ale také ultimátní scénu pro každého fanouška Beastie Boys. Celosvětové tržby 343 milionů ale nebyly zrovna důvod k oslavě, přesto je jasné, že tahle značka to jen tak nezabalí. V televizi se jí daří se seriálem Star Trek Discovery a před pár měsíci se ozval Quentin Tarantino s tím, že by možná rád natočil vlastní příběh, který by byl eRkový. A Zachary Quinto a další herci čas od času řekli, že se pracuje i na klasické čtyřce. A právě ta se teď hýbe dopředu. 

 

Jak to bude s Tarantinovým projektem, to nevíme, ale čtvrtý Star Trek teď dostal režisérku. Natočí ho SJ Clarkson a pokud ji neznáte, tak se vůbec nemusíte stydět. Zatím pracovala jen v televizi a točila Orange is the New Black, Dextera, Hrdiny, geniální britské Podfukáře, Jessicu Jones a naposledy celou minisérii Collateral. Jde o vůbec první ženu, která dělá na filmovém Star Treku, tak snad odvede dobrou práci. A o čem by to mělo být? Pořád se počítá se zápletkou, ve které se kapitán Kirk setká se svým zesnulým otcem, takže dorazí Chris Hemsworth a bude se cestovat časem. Vrátí se i Zachary Quinto a s ostatními herci se momentálně vyjednává. Snad nikdo z nich necouvne, tahle parta byla třikrát parádně sehraná a byla by docela škoda, kdyby se musela měnit. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace