Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se vrátí Jumanji?


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnsonjack blackjake kasdanjumanjikevin hart
Pokračování dobrodružného hitu zamíří do kin už docela brzy. A porve se s tou nejtěžší konkurencí.  

Jedním z nejpřekvapivějších hitů posledních let je bez pochyby Jumanji: Vítejte v džungli. Nikdo nečekal, že tahle dobrodružná podívaná se dohrabe skoro k miliardě. Zvlášť, když během prvního víkendu utržila jen nějakých třicet šest milionů dolarů. Z USA jich ale nakonec přiteklo přes čtyři sta a celosvětově se film dohrabal na 956 míčů. To je asi o dost víc, než v kolik v Sony vůbec doufali. V případě Jumanji ale vyšla sázka na to, že do kina mohly zajít dvě generace diváků, jak fandové původního filmu, tak jejich potomci. A samozřejmě taky kvalita, protože tahle dobrodružná jízda byla nakonec překvapivě dost fajn.

Logicky z toho vyplývá, že bychom se měli dočkat pokračování a Sony by ho rádo poslalo do kin už na vánoce 2019. Šéf studia Tim Rothman sice nepotvrdil, jestli se vrátí režisér Jake Kasdan nebo původní herecké obsazení, ale řekl, že se klidně vsadí, že příští rok kolem vánoc uvidíme v kinech blbnout Dwayna Johnsona. Takže minimálně účast největší hvězdy je skoro jistá. Z Rocka se stal specialista na rodinné akčňáky, po Jumanji se vyřádil v Rampage Ničitelé a chystá disneyovskou Jungle Cruise, tak snad se lidem neokouká. Jít do kin na konci příštího roku totiž znamená rozdat si to na férovku se Star Wars. Podobné to bylo i vloni, ale tvůrci dalšího Jumanji budou asi o dost sebevědomější než posledně. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace