Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hollywood chce dalšího Dooma


ikona
Mr. Hlad
doomdwayne johnsonrampage
Dočká se legenda mezi střílečkami konečně důstojné adaptace?  

Dwayne Johnson momentálně blbne v kinech po boku obřího opičáka v Rampage a má našlápnuto k tomu, aby za pár týdnů mohl chodit po Hollywoodu a plácat se po zádech, že jde o nejúspěšnější filmovou adaptaci počítačové hry vůbec. Fakt, že hru ze současné generace hráčů nejspíš skoro nikdo nezná, není úplně podstatný… Johnson ale už jednu adaptaci hry na kontě má. I když se všichni pokoušíme na ni zapomenout. V roce 2005 poslal do kin filmovou verzi klasické akční pecky Doom, která propadla jak u kritiků, tak i u diváků a zajímavé na ní je snad jen to, že se točila u nás. Na monitorech je však Doom pořád dost velký fenomén na to, aby to s ním Hollywood zkusil znovu. A teď to vypadá, že přišel jeho čas. 

 

Zatím ale moc neslavte, zaprvé informace nejsou úplně oficiální a zadruhé to vypadá, že půjde o podstatně menší projekt. S tím, že se natáčí, přišla herečka Nina Bergman, jejíž jméno nejspíš neznáte a já ho ještě před půl hodinou taky neznal. Ta tvrdí, že se velmi brzy chystá do Bulharska, kde by se mělo točit a prý podle mnohem lepšího scénáře než minule. Na svém twitteru taky uvedla, že režírovat by měl Tony Giglio, jenž před lety natočil průměrnou detektivku Chaos s Jasonem Stathamem a Wesleym Snipesem a v poslední době dělá koukatelná, i když nijak zvlášť zajímavá béčka jako S.W.A.T.: Under Fire nebo Extrakce. Bergman sice tweet o spolupráci s ním smazala, on sám však potvrdil, že v Bulharsku je. Zatím to ovšem nevypadá, že by se chystal nějaký velkofilm, na druhou stranu se správným přístupem a eRkovým ratingem by to nakonec vyjít mohlo… uvidíme. Ale třeba oba jednoduše kecají a nic z toho nebude. 

--- 

Vytáhni v hospodě: V starší adaptaci dostal Dwayne Johnson nabídku na roli hlavního hrdiny, chtěl ale radši záporáka. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace