Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Avengers: Infinity War


ikona
KarelR
avengersavengers: infinity warprvni reakce
Thanos začíná sbírat kameny nekonečna a Avengers musí dát hlavy dohromady se Strážci Galaxie, Doctorem Strangem a dalšími superkámoši. Měli byste být u toho? 

Nejočekávanější comicsovka roku jde do kin už ve čtvrtek a Marvel s ní potřebuje rozsekat otvírák Epizody VII. Může crossover deseti filmových sérií (!) překonat 247 milionů dolarů za první víkend? Šanci určitě má. A jestli si myslíte, že jsou ve finální rovince klíčové ohlasy, tak rozhodně nejste mimo.

Právě ty konečně dorazily na internet (včera večer byla premiéra) a... ne, nepřekvapí vás. První diváci jsou z Infinity War nadšení a mluví o epické blockbusterové jízdě, která umí být temná, zábavná i zatraceně dojemná. Třetí Avengers jsou podle všeho popcornová horská dráha v tom nejlepším slova smyslu, jíž nechybí ani pořádně démonický záporák. A jako by to nestačilo, Russoovi prý mají v rukávu spoustu šokujících trumfů.

Tak to máme z krku asi 90% ohlasů a pojďme k těm, co se nebály i něco kritizovat. Výtek zatím není moc, v podstatě za ně ale můžeme považovat absenci výkřiků "nejlepší marvelovka", "nejlepší comicsovka" a "nejlepší film všech dob". Sem tam najdete také zmínku o tom, že Avengers 3 uhánějí kupředu tak zběsile, že si u nich (celých 149 minut...) prostě nevydechnete. A nakonec to nejzásadnější - všichni budeme muset vyrazit na čtyřku.

Ačkoliv se Russoovi honosili tím, že točí dva separátní filmy, avengeří finále je zřejmě oddělené asi jako Impérium vrací úder a Návrat Jediho (jen hádám podle náznaků). Ano, každý film bude trochu jiný a zatím to nezní, že by Infinity War končila brutálním cliffhangerem z ranku druhého Hobita. Pár lidí ale upozorňuje na to, že dostaneme jen první půlku velkého příběhu, který se definitivně uzavře až příští rok.

Takže... mise splněna? Revoluce se očividně nekoná, určitě se ale připravte na Marvel v prvotřídní filmové formě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace