Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Deadpoola 2 natočí videoherní pecku


ikona
Mr. Hlad
david leithdeadpool 2jake gyllenhaaljessica chastainjohn wickthe divisiontomb raider
Dočkáme se povedené herní adaptace, nebo alespoň solidního akčního nářezu? S tímhle režisérem možná dostaneme obojí... 

Hollywood to bude s herními adaptacemi zkoušet dál. Letos jsme dostali hodně povedenou filmovou verzi Tomb Raidera a docela se daří i katastrofickému akčňáku Rampage Ničitelé, jehož předlohu ale asi moc lidí nehrálo. A ještě menší počet lidí vůbec zajímá, že podle hry je. V každém případě to vypadá, že komerční neúspěchy Assassin‘s Creed a do značné míry i Warcraftu jsou už tak trochu zapomenuty a dřív nebo později se dočkáme dalších podobně ambiciózních projektů. Jedním z nich bude i filmová verze hitu The Division, tu by do kin rádi poslali Jake Gyllenhaal a Jessica Chastain, kteří se chystají na hlavní role a zároveň produkují. 

 

The Division se odehrává v New Yorku pár týdnů poté, co tam vypukla podivná nákaza a z amerického velkoměsta se stalo místo, kde neplatí žádná pravidla a ovládají ho gangy. Právě sem se musí vydat elitní komando, aby zjistilo, odkud nemoc pochází a dalo věci do pořádku. Takže ačkoliv by mělo jít o herní adaptaci, víceméně dostaneme klasický akční thriller, což je možná dobře, do kina by totiž mohli vyrazit nejen fandové předlohy. Důvod začít se pořádně těšit máme ale až teď, režírovat by totiž měl David Leitch, tvůrce prvního Johna Wicka, Atomic Blonde a dvojky Deadpoola. Kdy se ovšem začne natáčet, zatím nevíme. Leitch by se totiž měl vrhnout i na druhou Atomic Blonde a ještě před tím pošle do kin spin-off Rychle a zběsile Hobbs and Shaw s Dwaynem Johnsonem a Jasonem Stathamem. Na druhou stranu na Leitche si rádi počkáme. 

---

Vytáhni v hospodě: Původně měl režírovat oscarový Stephen Gaghan, který napsal Traffic: Nadvládu gangů a natočil Syrianu nebo propadák Zlato. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace