Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Drsný Mortensen a drsnější Gibson


ikona
Mr. Hlad
frank grillojoe carnahanmel gibsonna obzoruviggo mortensenwesley snipes
Mel Gibson a časová smyčka, Viggo Mortensen a výprava mezi burany, Wesley Snipes a odvážná loupež a spousta dalšího.  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

V černohumorném thrilleru Villains zjistí dvojice zlodějů, že se vloupali do domů lidí, kteří udělají všechno pro to, aby nikdo neprozradil jejich tajemství. V dramatu The Impossible zjistíte, že poctivá modlitba je silnější než smrt. 

 

V akčním Boss Level se bude Frank Grillo pokoušet zjistit, jestli ho chce Mel Gibson zabít a octne se kvůli tomu v časové smyčce. V akčním Cut Throat City bude Wesley Snipes spolu s další bandou drsňáků plánovat loupež v New Orleans, kde řádí hurikán Katrina. 

 

Backtrace se bývalý zloděj stane nedobrovolně součástí experimentu s novou drogou a bude u toho i Sylvester Stallone. V rodinné podívané Storm Boy bude kluk z Austrálie řešit, jestli zůstane s otcem v místě daleko od civilizace, nebo se vydá mezi lidi. 

V dramatu Green Book vyrazí oscarový Mahershala Ali na hudební turné na rasistický jih a doprovod mu bude dělat bodyguard Viggo Mortensen. V animované comicsovce Chew se seznámíte s detektivem, který má tak trochu neobvyklou a dost nechutnou superschopnost. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace