Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Doctor Strange hledá záporáky


ikona
Mr. Hlad
benedict cumberbatchdoctor strangemarvel
Benedict Cumberbatch se pomalu chystá na druhou sólovku. Kdo by ho v ní mohl potrápit?  

Všichni fandové vědí, že v Avengers: Infinity War dojde na pár mrtvých superhrdinů, ale pokud se někdo nemusí bát o svou kůži, tak je to Doctor Strange. V roce 2016 dostal vlastní origin, který patří k těm povedenějším marvelovkám, mihl se v posledním Thorovi a mluvilo se o tom, že by v budoucnu měl mít ještě důležitější roli. A to se bez další sólovky logicky neobejde. S premiérou se zatím počítá na rok 2021 a za kameru se vrátí Scott Derrickson, ale o čem to celé bude, zatím samozřejmě nikdo neví. A pokud někdo jo, tak to rozhodně nevykecá. 

 

Teď ale něco málo naznačil scenárista C. Robert Cargill, který prozradil, koho by ve dvojce rád viděl jako záporáka. Asi nikoho nepřekvapí, že by se měl vrátit Baron Mordo v podání Chiwetela Ejiofora, jenž v jedničce kopal za klaďáky, ale ke konci začal trochu zlobit, hlavní padouch bude ale někdo jiný. Údajně by se měl objevit Nightmare, což je jeden z klasičtějších Strangeových nepřátel a poprvé se v comicsu objevil už v roce 1963. Jde o vládce dimenze snů, tedy místa, kam se přesouvají duše všech spících bytostí. Nightmare má moc ovlivňovat lidské sny a vysávat energii z každého, kdo si dá občas dvacet. Po konci Avengers bude mít Strange nejspíš dost nočních můr na to, aby ho podobný zloduch pořádně potrápil. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Cargill a Derrickson uvažovali, že se Nightmare objeví už v prvním díle, ale rozmysleli si to, protože by nemohl dostat tolik prostoru, kolik by si podle nich zasloužil. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace