Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Gangster Hardy a naštvaný Affleck


ikona
Mr. Hlad
ben afflecklindsay lohanmegan foxna obzorutom hardy
Jak umírá nejslavnější gangster všech dob? Koho chce zabít Ben Affleck? A u vidíme v kinech ještě někdy Megan Fox a Lindsay Lohan?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

Shadow Girl si Megan Fox zahraje dívku, která zjistí, že se stává neviditelnou. Naštěstí narazí na sympaťáka, který se rozhodne jí s celou situací pomoci. Ben Mendelshon bude v hořké komedii The Land of Steady Habits zjišťovat, že začít po padesátce znovu není tak snadné, jak si myslel. 

V thrilleru Triple Frontier se bude Ben Affleck spolu se čtyřmi kamarády pokoušet najít a zlikvidovat mocného drogového krále. Sam Rockwell si v hořké komedii Blue Iguana objeví v roli bývalého vězně, jenž dostane zajímavou, ale sakra riskantní nabídku, jak zlepšit svou finanční situaci. 

V dramatu Gareth Jones se Peter Sarsgaard vydá na začátku minulého století do východní Evropy a na vlastní oči zjistí, jak funguje experiment s názvem Sovětský svaz. V dramatu The Devil Has a Name se malý farmář střetne v boji o svou vlastní půdu s mocnou těžařskou firmou. 

Tom Hardy si v gangsterce Fonzo zahraje stárnoucího a umírajícího Al Capona, kterého děsí nejen jeho nemoci, ale i vlastní minulost. V hororové detektivce The Shadow Within bude Lindsay Lohan pátrat po vrahovi svého strýce a tajit skutečnost, že patří do rodiny vlkodlaků. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace