Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Násilí a politika od tvůrce Uteč a Ztracených


ikona
Mr. Hlad
damon lindelofjason blum
Král hororů a tvůrce Lostu chystají politický thriller. Jen asi o dost drsnější, než byste čekali.  

Damon Lindelof má na kontě kultovní seriály Ztraceni nebo Pozůstalí, ale pracoval třeba i na třetím Star Treku. A bohužel i na ne moc povedené Zemi zítřka nebo Kovbojích a vetřelcích. Zkrátka to je celkem ambiciózní a pracovitý psavec, ale s kvalitou si úplně stoprocentně netyká. V každém případě na jeho nový projekt s názvem The Hunt jsme zvědaví, protože slibuje hodně kontroverze, násilí a docela zajímavé téma. Konkrétně o příběhu nechce zatím Lindelof nic prozradit, ale jeho novinka by měla být politickým thrillerem, v němž se vztahy pravicově a levicově smýšlejících voličů vyhrotí takovým způsobem, jaký si nikdo nedovedl představit. 

 

Lindelof ovšem není jediné zajímavé jméno. The Hunt vzniká pod dohledem Blumhouse a Jasona Bluma, specialisty na levné, ale úspěšné horory jako jako Insidious, Siniseter nebo Paranormal Activity. Asi jste ale zaznamenali, že se mu celkem daří ze škatulky hororáře utíkat a může se pochlubit dvěma nominace na Oscara v kategorii Nejlepší film. Tu první dostal za hudební nářez Whiplash, druhou za loňský megahit Uteč! Nebylo by tedy fér očekávat od The Hunt nějaké béčko. Zvlášť, když se za kameru postaví sakra talentovaný Craig Zobel, který natočil malé, ale hodně povedené sci-fi drama s Margot Robbie a Chrisem Pinem Z for Zachariah. Zkrátka to vypadá, že se tu kutí docela zajímavý projekt, tak to snad dopadne dobře. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Lindelof napsal 44 epizod Ztracených, což je nejvíc ze všech scenáristů, kteří se na seriálu podíleli. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace