Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo půjde po krku Hanu Solovi?


ikona
Mr. Hlad
alden ehrenreichhan solostar wars
Změří Han Solo síly s vesmírným gangem a bude filmová verze vycházet z westernové klasiky?  

Ani ne za dva měsíce dorazí do kin Solo: A Star Wars Story a zatím o tom filmu popravdě moc nevíme. Respektive už nějakou dobu je jasné, že zjistíme, jak se z mladého flákače a talentovaného pilota stal největší borec v galaxii, jak se seznámil s Chewbaccou, sehnal Millenium Falcon a potkal Landa Calrissiana. Ale tvůrci se posledních pár týdnů a měsíců pokoušeli spíš přesvědčovat fanoušky, že mají všechno pod kontrolou, než aby je lákali na příběh. Nejspíš jste zaznamenali, že Ron Howard nahradil Chrise Millera a Phila Lorda, kteří si údajně nesedli s partou s Lucasfilm, ale vypadá to, že válečná sekyra je prozatím zakopána. Oba pánové budou nakonec uvedeni v titulcích jako výkonní producenti, takže nejspíš alespoň pár týdnů po premiéře nebudou na ostatní kydat špínu. A teď konečně můžeme řešit důležitější věci. Takže jdeme k tomu záporákovi. 

 

V upoutávce jsme viděli, že Han zdrhá před křižníkem Impéria a už nějakou dobu víme, že Paul Bettany si zahraje velkého vesmírného gangstera, ale řeč je o postavě, kterou jsme mohli zahlédnout v traileru jen na krátký okamžik a jejíž obrázek se válí někde tady kolem. Jmenuje se Enfys Nest a je to šéf gangu, který si říká Cloud Riders. Ten se objevil už v comicsu z roku 1977, jenž dnes sice nepatří ke kánonu, ale to tvůrcům nebrání, aby z něj neopisovali. V comicsech má šéf Cloud Riders jméno Serji-X Arrogantus a se svou partou trápí vesničany na planetě Aduba-3, kteří si na ochranu najmou Hana, Chewieho a další hrdiny a ve výsledku je z toho něco jako Sedm statečných. Samozřejmě je otázka, jak moc tohohle zloducha uvidíme ve filmu, ale vzhledem k tomu, že studio v tomhle směru zatím totálně mlží, není bez šance, že dostane dost prostoru. Navíc by bylo docela fajn, kdyby hrdinové nezachraňovali vesmír, ale jen partu vesmírných vidláků. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace