Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dvojka z Thora opět spolu


ikona
Mr. Hlad
chris hemsworthmarveltessa thompsonthor
Thor a Valkýra si dají druhé kolo. Kdo dostane po tlamě tentokrát? 

Comicsoví fandové teoretizují, kdo se dožije konce třetích Avengers a jedním z adeptů na loučení je i Thor. Dává to celkem smysl. Má za sebou vlastní trilogii, na konci trojky byl zničený jeho domov a i když by asi nebyl problém vymyslet pro něj další sólovku, klidně by to zabalit mohl. Chris Hemsworth se už vcelku dlouho snaží najít si i jiné role, které by ho udržely mezi hollywoodskou elitou, ale zatím marně. Fantasy Sněhurka a lovec se trojky nedočká, pokračování Krotitelů duchů taky nejspíš neuvidíme a projekty jako Hacker nebo V srdci moře výraznější stopu v kinematografii také nezanechaly. Před pár dny jste se ale mohli dočíst, že se objeví v dalším filmu ze série Muži v černém

 

Ten by měl mít premiéru příští léto a v Londýně ho bude točit F. Gary Gray, režisér osmičky Rychle a zběsile a Straigt Outta Compton. Příběh zatím nikdo prozradit nechtěl, ale dozvěděli jsme se, že hlavní hrdiny bude tvořit trio „bílý hrdina, jeho černošská parťačka a starší chlapík“. Asi tušíte, které z postav se ujme Hemsworth a teď i víme, kdo ztvární jeho kolegyni. Dorazí Tessa Thompson, jejíž Valkýra byla jedním z nejpříjemnějších překvapení na třetím Thorovi a s Hemsworthem si evidentně sedli. Takže ať už dopadnou další Muži v černém jakkoliv, o funkční hereckou chemii se bát nejspíš nemusíme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace