Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #445 o Black Widow a Smrtonosné pasti


ikona
KarelR
black pantherblack widowcaptain americamonty pythonrampagesmrtonosna pastvíkendový výplach
Co se děje ve wakandském nebi? Jak by vypadala sólovka Black Widow? A může Conan dublovat Rocka? 

Nečekaně zasněžený výplach.

Black Panther týdne

Sterling K. Brown nebyl v Black Pantherovi moc dlouho. Alespoň trochu si to ale vynahradil v Saturday Night Live, kde se pokoušel nesmát u řádění Kenana Thompsona.

Spirit týdne

Brad Bird má za sebou Železného obra a Úžasňákovi, už v 80. letech ale chtěl natočit Spirita, jehož nakonec přizabil Frank Miller. Jak by film vypadal Birdově podání? Tady máte krátkou ukázku.

Dublér týdne

Zaskakovat v akčních scénách za Rocka není zrovna jednoduché. Nebyl by to ale Conan O'Brien, aby se o to alespoň nepokusil...

Monty Pythoni týdne

Dá se z montypythonovského Svatého grálu udělat vážné drama? V celovečerní stopáži asi ne, v trailerovém podání to ale překvapivě jde!

Upřímný trailer týdne

Pánové ze Screen Junkies se rozhodli, že na čase trochu profackovat Bright s Willem Smithem. Tady máte Upřímný trailer.

Zimní voják týdne

Využívání nových trailerových šablon pro "starší" filmy není žádná novinka. A někdy je to náramně dobrá práce, třeba jako roubování druhého Kapitána Ameriky do stylu šesté Mission: Impossible.

Občanská válka týdne

Že byste si po druhém Kapitánovi dali nášup? OK, tady je trojka ve stylu Sicaria 2.

Black Widow týdne

No a co si dáme do třetice? Rudé volavce se "nadávalo" do sólovky Black Widow bez Black Widow. Tak pojďme tuhle křivdu maličko napravit.

Smrtonosná past týdne

Správně, tahle písnička je zatraceně stará. Ale neříkejte, že jste na ní po MZ Live Speciálu o Smrtonosné pasti nedostali chuť...

Duel týdne

Minulý víkend se vás Mr. Hlad ptal, koho byste obsadili do role Jana Žižky. Z domácích herců bodovali Michal Dlouhý a Marek Vašut, ze zahraničních Kurt Russell a Sean Bean. Snad si to Petr Jákl píše.

Tenhle týden zůstaneme u Smrtonosné pasti, která by vážně mohla dostat šestku, v níž se objevil i mladý John McClane. Bruce Willis si Johna poprvé zahrál ve 33 letech, jeho nástupci by mělo být zhruba 20-25 (uvidíme ho v 70. letech). A vy správně hádáte, že duelová otázka zní: Koho byste si dokázali představit v roli mladého Johna McClanea? Svého favorita jako vždy hoďte do perexu a nezapomeňte připsat nějaké důvody.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace