Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Tomb Raider: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
24.03.2018 21:33:32
reaguje na: max452
Prave jsem se vratil, na tohle jsem se zameril a bylo to uz pote, co ty dvere objevili.
0 0
reagovat
20.03.2018 22:11:53

7/10

Ehm, tak já se teda přidávám to teamu moviezone a jsem za to raději, než kdybych se v kině sekl a byla to volovina:)

Skvěle vytvořeno, mám pouze jedinou výtku a to je špatný přeskok v půlce filmu.

Moment kdy ještě je zraněná v jeskyni a pak čapne luk a jde kydlit záporáky. CHtělo to trochu natáhnout tak o pět minutek ten prostředek a bylo by to super.
0 0
reagovat
20.03.2018 08:18:24

Hodnocení: 7/10

Za mně fajn dobroduržný film. Žádný převrat kinematografie, ale ani šlápnutí vedle:
+ hlavní představitelka
+ respektování předlohy
+ zajímavý záporák
+ některé napínavé scény (ztroskotání lodi)
- beze snahy něčím překvapit
- hodně klišé (setkání s otcem, jeho oběť)
- pomalejší rozjezd
0 0
reagovat
19.03.2018 08:37:42
reaguje na: crom
Hehe, ten prerod v smrtiace komando bol rovnako robený už v hre. Tam tiež po prvom zabití Lara medituje a premýšľa nad tým čo to spravila. V zápätí tam už hráč kosí desiatky ďalších ako nič. Na tom som sa práve smial ako dodržali tempo videohry a vec, čo pár ľudí kritizovalo už tam.
0 0
reagovat
19.03.2018 08:25:05

6/10

Dobrodružný film na nedělní deštivé odpoledne. Jako videoherní adaptace funguje výtečně! Jenom v některých momentech výrazně zkratkovité (přerod Lary ve smrtící komando poté, co chvíli předtím nemohla rozdýchat prvního zabitého chlapa). Videoherních 6/10
0 0
reagují: MichalJ
reagovat
19.03.2018 08:07:53
Nejsem zatížen herní předlohou, znám jen po očku prastaré Tomb Ridery. Přítulkyně říkala, že to bylo hodně akční a napěchované napětím. Já můžu dodat, že tomu dost pomohl kinoefekt, protože na televizi do 100cm uhlopříčky to bude opruz. Nej scény: 1) hon na lišku, 2) bouře v moři a ztroskotání.
Co se týče blbě schovaných nesmyslů (čti triků), tak vítězí u mě lezení za tatíkem po skále do jeskyně, a následné probuzení druhý den ráno, kdy jeskyně je asi 2m nad zemí. Celkově asi 6,5/10.
0 0
reagovat
18.03.2018 22:01:21
Po ohlasech a recenzi jsem čekal trochu více. Film mě bavil svojí civilností a také velmi přirozenou Larou. Bohužel ani krásná Alicia nezabránila, abych se kolem půlky trochu nudil. Filmu by fakt prospělo, kdyby měl o jednu akční scénu více. Jinak náběh na druhý díl suprový a rád bych ho viděl. 7/10
1 0
reagovat
18.03.2018 20:21:07

pohodove dobrodruzstvo

bolo to prijemne dobrodruzstvo a snad sa mi to pacilo dokonca viac ako Jumanji. rozhodne medzi top filmami podla hier. len...
...ta Alicia mi tam nijako nesedela. nehovorim, ze som chcel druhu Angelinu, ale u mna ta herecka vyzera furt na nejakych 14-16 rokov. v tvaricke...spredu...zozadu...
0 0
reagovat
18.03.2018 13:12:57
reaguje na: ratafak
Posloupnost
Myslím, že to s dalšími výbuchy bylo před objevením té brány, v době, kdy teprve hledali místo té hrobky v těch skalách. Jakmile ji objevili, na výbušniny zapoměli a nebýt toho, že Lara vyřešila ten rébus, zdálo se, že si neví rady. Ale nechci se hádat, třeba máš pravdu. Každopádně problém s "nedobytnými" dveřmi , vraty nebo bránou není bohužel nijak vzácný i v jiných filmech nebo seriálech.
0 0
reagují: Esgalnor
reagovat
18.03.2018 12:19:29
reaguje na: max452

vybusniny

ad vybusnini vs brana: oni to tam v jednej scene vysvetluju, ked hlavny zaporak potom co si pozrie odkaz v mobile, ze transport je na ceste, prikaze svojim gorilam " skusime znovu dalsie vybusniny" 
0 0
reagují: max452
reagovat
18.03.2018 11:33:15
Filmova hudba rozhodne nie je v poriadku.
2 0
reagovat
18.03.2018 09:52:22
reaguje na: Randal K.
Souhlas, filmová hudba je v klidu, každoročně dostávám 6-7 soundtracků, které fungují i při domácím poslechu, krizi si představuju jinak. ;) Jenom teda drobná poznámka, zmínit Richtera a nedopsat k němu Pozůstalé = zločin! :))
3 -1
reagovat
18.03.2018 05:52:44
reaguje na: duro
Filmová hudba je v kríze? Odkedy? 

Desplat dal vyborne Shape of Water, Marianelli detto Darkest hour, Greenwood detto Phantom thread. Hurwitz detto La La Land. Mansell detto Loving Vincent. Giacchino detto War for the planet of the apes. Detto Pemberton Steve Jobs, man from uncle a King Arthur. Wallfisch It a Blade Runner 2049 sú tiež zaujímavé (blade Runner ja osobne zeriem). 

Max Richter je zaujímavy (Taboo, Miss Sloane) a pomerne nedoceneny je Abel Korzeniowski (dúfam že som to napísal správne), ktorého odporúčam vyskúšať ak niekto ma rad soundtracky a nepozná - Nocturnal animals, single man, W. E.

Giacchino je vždy dobrý. 

Myslím že filmová hudba je úplne v poriadku ;)
4 -2
reagují: do_Od
reagovat
17.03.2018 18:20:54
reaguje na: max452
...tak ono je směšné i to, když Lara odmítá podepsat dokument, že její tata umřel (byla by prachatá), ale o scénu dál nemá problém dát do zástavy amulet, který je jedinou památkou na tatu...  :))
2 -2
reagovat
17.03.2018 18:19:57
reaguje na: Esgalnor
ad ost, já si třeba ze všech Marvelovek pamatuju jen skoro celej soundtrack prvního Thora (protože je super) a Hlavní motiv Avengers ( protože je vlezlej) jinak vůbec nic a to jsem většinu viděl vícekrát (písničkový ost strážců galaxie a třetího thora nepočítám. Hudba u Marvelu je strašná slabota, doufám, že u Avengers IW se vytasí s nějakým epic OST
1 -1
reagovat
17.03.2018 17:29:25
Lehký nadprůměr. Film není ztělesněné zlo a na míle předbíhá obě blbiny s Angelinou Jolie. Nanštěstí zdejší recenze budí dojem, že je film lepší, než opravdu je a hodnocení tomuto filmu spíš škodí, než že by mu pomohlo. Takhle nastavená očekávání totiž film nedokaže naplnit. Také jsem pořád čekal toho skvělého záporáka, ale asi odběhl do jiného filmu. Add scény z herního rebootu: tady je to půl na půl, některé mi vyzněly dost nuceně, ale některé docela sedly.
Plus - záporáci zápasí s tím, jak otevřít dveře hrobky, ale přitom mají kvanta výbušnin. To jako vážně?
Po tomhle se těším, až na film vznikne upřímný trailer. Skoro každá druhá scéna jim nabíjí na maximum. :)
1 0
reagují: ratafak, Sony
reagovat
17.03.2018 11:58:53
reaguje na: duro
Taky mě baví filmová hudba, loni to bylo slabší, ale tři soundtracky by se napočítat daly - vynikající score ke Třem billboardům, epickej Artuš a pak moje guilty pleasure soundtrack z Wonder Woman (to burácivé hlavní téma mě strašně baví). Ale jo, poslední dobou ta hudba často stojí za nic.
2 -1
reagují: Muf
reagovat
17.03.2018 00:34:27
reaguje na: imf
První Mumie s Brendanem Fraserem je ultimátní klasika, na kterou nedám dopustit. Kdykoli se objeví v televizi, rád se podívám. :+
6 0
reagovat
16.03.2018 23:55:55
reaguje na: pepo
K tej hudbe: Že? Ja teda počúvam hromady soundtrackov, prakticky všetko k väčším kinofilmom, aj veľa seriálových vecí, ale mám pocit, že dobrý hudobný motív sa vyskytne tak trikrát za rok. A čo sa týka uplynulého roka, tak som to číslo možno aj prehnal. Potom si pustím napr. Barryho Tanec s vlkmi a tam sa ti chce dirigovať! :) Filmová hudba je v príšernej kríze. Omnoho horšej ako scenáristika.
4 -2
reagují: Randal K., Esgalnor
reagovat
16.03.2018 23:53:29
Spokojnosť, bavil som sa. Mohlo to byť hravejšie, to áno, ale dosť sa mi na tom páčilo práve to, že sa to tak drží pri zemi, žiadne veľké lietanie medzi kontinentami a bitky so živými sochami, len cesta na jeden ostrov, trocha dobrodružstva v džungli, potom hrobka s pascami... fajn. Za mňa OMNOHO lepšie ako Raiderky s Angelinou, aj keď to zase nie je film, ktorý by som si vychutnával opakovane. 7/10
4 -4
reagovat
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se