Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

John McClane se vrací


ikona
Mr. Hlad
bruce willisdie hardjohn mcclanelen wisemansmrtonosná past
Začátek i konec ikonického akčního hrdiny v jednom filmu?  

Bruce Willis na svou kariéru v posledních letech docela nehezky kašlal. Evidentně ho moc nebaví hrát, na place nespolupracuje a za jiné emoce než je „znuděný“, musí nejspíš producenti připlácet. Dost pravděpodobně ale nechce, aby skončil v očích diváků jako zapšklý dědek, takže to vypadá, že se zace začíná malinko snažit. V kinech teď můžete vidět jeho solidní Přání smrti, příští rok se vrátí ke své roli z Vyvoleného v Glass, kde se střetne se Samuelem L. Jacksonem a Jamesem McAvoyem, a vypadá to, že ve hře je pořád i další John McClane. 

 

O pátém dílu se ve slušné společnosti radši moc nemluví, takže šestka by nebyla od věci. Projekt s pracovním názvem Die Hard: Year One kutí už nějakou dobu režisér čtyřky Len Wiseman, ale vcelku dlouho jsme o něm neslyšeli. Pořád se na něm však evidentně pracuje, protože teď se k němu dostali scenáristé Chad a Carey Hayesovi, kteří jsou zodpovědní za horor V zajetí démonů. Ti teď musí trošku upravit vcelku divokou zápletku. Děj se totiž bude odehrávat jak v současnosti, kde McClane narazí na starého nepřítele z dob, kdy začínal jako pochůzkář v New Yorku, zároveň se ovšem podíváme i do sedmdesátých let a uvidíme, jak nastupoval k policii a poprvé na svého protivníka narazil. Uvidíme, co z toho vyleze, ale popravdě vůbec nezávidíme člověku, který má najít nového mladého McClanea...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace