Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: horor Tiché místo je nářez!


ikona
Mr. Hlad
emily bluntjohn krasinskiprvní reakcequiet place
John Krasinski a Emily Blunt natočili podle všeho jeden z nejlepších hororů posledních let.  

Skoro každý herec si chce během kariéry vyzkoušet i režii. Někdo má pocit, že by to dělal líp, někdo připravuje celé roky vysněný projekt a odmítá ho dát z ruky a někdo má prostě pocit, že má světu co říct. Většina se ale potom ještě ráda vrátí zpátky ke své původní profesi. Jednou za čas se však ukáže, že herecká hvězda zvládá na place i šéfovat. Clint Eastwood, Robert Redford, George Clooney, Ben Affleck, Mel Gibson nebo Kevin Costner o tom ví svoje. A teď to vypadá, že se k téhle partě zařadí i John Krasinski. Herec, kterého jste mohli vidět v Bayově válečné podívané 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází, hořké komedii Sama Mendese Všude dobře, proč být doma hlavně ze seriálu Kancl, teď posílá do kin horor Tiché místo. A podle všeho je to totální pecka. 

 

Krasinski nerežíruje poprvé, má na kontě průměrnou hořkou komedii Hollarovi a mizerné Něco na těch mužích je, ale změna žánru mu evidentně sedla, protože Tiché místo zatím sbírá jen pochvaly. Na Rotten Tomatoes momentálně najdete 22 recenzí a všechny jsou kladné. To samo o sobě ještě nutně neznamená filmový nářez, ovšem průměrné hodnocení 8,4/10 už možná ano. Prý tu skvěle funguje kombinace děsivé a nepříjemné atmosféry s uvěřitelným dramatem. Tiché místo si umí pohrát s očekáváním diváků a překvapit je a kontrast ticha a hlasité hrůzy v hororových scénách je zatraceně působivý. Krasinski prý zvládá i lahůdkový vizuál a umí navodit i solidní depku ze zničeného světa, v němž to s civilizaci nedopadlo moc slavně. Hlavně je to prý však dokonale napínavé. V českých kinech si budete moci udělat vlastní názor 3. května. Zní to ale hodně lákavě. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace