Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: nový Tarantino a hon na nacisty


ikona
Mr. Hlad
ben kingsleybrad pittleonrado dicapriona obzoruquentin tarantinosam rockwell
Do Hollywoodu s DiCapriem a Pittem, mezi rasisty se Samem Rockwellem a na nácky s Benem Kingsleym 

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dramatu The Best of Enemies si Sam Rockwell zahraje člena Ku Klux Klanu, který bojuje proti tomu, aby do škol chodili společně bílé a černé děti. V komedii Prison Logic se seznámíte s bývalým kriminálníkem, který se rozhodne využít zkušenosti z vězení a stane se motivačním speakerem. 

Operation Finale bude Oscar Isaac se svým týmem pátrat po bývalém nacistovi Adolfu Eichmannovi, kterého si zahraje Ben Kingsley. Komedie Po čem muži touží vám ukáže, že není zrovna dobré přát si, abyste se octli v kůži opačného pohlaví, protože si myslíte, že to má v životě jednodušší. 

Režisér oscarového Černobílého světa a detektivky Žena ve vlaku chystá horor Ma, ve kterém si zahraje oscarová Octavia Spencer. Tvůrce Masaryka a thrilleru Normal Julius Ševčík bude v dramatu Skleněný pokoj vyprávět o slavní bile Tugendhat a jejích obyvatelích. 

Quentin Tarantino bude vás ve své novince Once Upon a Time in Hollywood vezme mezi filmové hvězdy a budou u toho i Leonardo DiCaprio a Brad Pitt. V drmatu The Parts You Lose zjistí malý hrdina, že mít kamarády je super. Jen tím kamarádem nesmí být uprchlý a potenciálně nebezpečný zločinec. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace