Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co plánuje Michael Bay?


ikona
Mr. Hlad
6 undergroundmichael bayrobopocalypsesteven spielbergtransformers
Král filmové destrukce se rozloučil s Transformery. Dovolenou ale rozhodně nechystá. 

Pátí Transformeři patřili k nejhorším filmům loňského roku a jsme strašně (ale fakt strašně!) rádi, že Michael Bay se s nimi loučí. A vlastně se možná loučí i oni. Na vánoce bude mít sice premiérou spin-off z osmdesátých let Bumblebee, ale Paramounti mají v plánu celou sérii restartovat. Bay u toho však už nejspíš nebude. Fandové ještě nedávno nejspíš doufali, že se pustí do trojky Mizerů, což nevyšlo, v plánu má ovšem jiné projeky. A oba o dost zajímavější, než kdyby se vrhl na šestku Transformerů. I navzdory faktu, že o tom prvním skoro nic nevíme. 

 

Jmenovat se bude 6 Underground, napsali ho autoři Deadpoola Rhett Reese a Paul Wernick, točit by se mělo v létě a s premiérou se počítá na léto 2019. O zápletce se oficiálně nic neví, ale údajně by mělo jít o kombinaci Skály a Sebevražedného oddílu, což nezní vůbec marně. Další projekt je ale o něco větší a v Hollywoodu se o něm mluví už pár let. Michael Bay možná přebere po Stevenu Spielbergovi akční sci-fi Robopocalypse. Film o válce mezi lidmi a stroji už se skoro začal točit před pár lety, měli se v něm objevit Chris Hemsworth nebo Anne Hathaway, Spielberg ale nebyl spokojený se scénářem Drew Goddarda a utekl k jiným projektům. V každém případě obojí by mohlo být zajímavé. Víc než to, co Bay předvedl vloni. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Spielbergova Robopocalypse sice nevyšla, ale concept arty vypadaly dobře

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace