Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tarantinova novinka má název


ikona
Mr. Hlad
brad pittleonardo dicaprioonce upon a time in hollywoodquentin tarantino
DiCapria už Tarantino ukecal. A teď mu sehnal superhvězdného parťáka.  

Quentin Tarantino už nějakou dobu kutí film, o kterém sice víme pár věcí, ale dodnes jsme netušili, jak se bude jmenovat. Jisté bylo, že příběh se má odehrávat na konci šedesátých let, tedy v době, kdy Amerikou hýbali hippíci a kdy Charles Manson a jeho banda magorů zavraždili herečku Sharon Tate. Teď už naštěstí víme, na co se můžeme příští léto v kině těšit a co budeme hledat v programech kin. Tarantinova novinka dostala stylový název Once Upon a Time in Hollywood a ačkoliv bychom logicky měli předpokládat, že se bude režisér odkazovat na Sergia Leoneho, jeho film má mít blízko spíš k Pulp Fiction. 

 

Hlavní roli pro sebe urval Leonardo DiCaprio, jenž si zahraje vyhasínající hvězdu westernového seriálu Ricka Daltona, jenž by se rád vrátil do Hollywoodu. A spolu s ním i jeho kamarád a kaskadér Cliff Booth. A toho si zahraje Brad Pitt. Oba už s Tarantinem pracovali, ale vidět je dohromady bude asi hodně fajn. Účast Margot Robbie, kterou si režisér vysnil do role Sharon Tate, oficiálně ještě potvrzená není, ale pokud by neměla narvaný diář, tak si moc nedovedu představit, že by roli odmítla. Objevit by se navíc mohl i Al Pacino a v jedné z rolí i manžel Sharon Tate, režisér Roman Polanski. Americká premiéra bude 9. srpna 2019. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace