Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: akční prezident Arnold a fantasy klasika


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerjennifer anistonmads mikkelsenmichael fassbenderna obzoru
Co chystá Schwarzenegger? Kdo chce zabít Madse Mikkelsena? A umí Jennifer Aniston zpívat?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dramatu Sorry for Your Loss zjistíte, že pohřbít otce je někdy zatraceně těžké. Zvlášť, když chce, aby jeho popel ležel na sportovním stadionu jeho oblíbeného klubu. V Elsewhere se bude hlavní hrdina vyrovnávat se smrtí manželky a bojovat o střechu nad hlavou. A bude to dělat dost svérázným způsobem. 

Kenneth Branagh se opět postavil za kameru a chystá adaptaci rodinné fantasy Artemis Fowl, jejímž hrdinou je zloděj, kterému se povede zajmout vílu a doufá, že za ni dostane výkupné a bude moci najít svého otce. V muzikálu Dumplin‘ se hlavní hrdinka s pár kily navíc rozhodne zúčastnit soutěže krásy. 

A Million Little Pieces budou Aaron Taylor-Johnson a Charlie Hunnam bojovat ze závislostí a projdou extrémním detoxem, který je srazí až na dno. Rosamund Pike si v dramatu A Private War zahraje slavnou válečnou reportérku, která pracovala v Afghánistánu, bývalé Jugosálvii nebo v Sýrii. A šlo jí dost často o krk. 

Celovečerní adaptace kultovního kraťasu Kung Fury nabídne osmdesátkovou atmosféru, bojové umění, spoustu akce a přestřeleného humoru, ale i Michaela Fassbendera a Arnolda Schwarzeneggera. V akčním comicsu Polar bude vysloužilý zabiják Mads Mikkelsen bojovat proti armádě mladších kolegů. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace