Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Recenze: Sci-fi Mute od režiséra Warcraftu

příspěvky 1 - 17 Napsat příspěvek
07.03.2018 23:03:31

3/10

Pokud chtěl Duncan natočit nezajímavý, nudný film s němým nesympatickým amišem v hlavní roli, tak se mu to podařilo. Škoda nevyužitého potenciálu. Ale věřím, že se Duncan rehabilituje! Futuristických 3/10
0 0
reagovat
28.02.2018 02:02:06
reaguje na: hroubek
Není. Už jenom kvůli hudbě ne. Nedivil bych se, kdyby Mute (2018) v budoucnu prošel podobnou rehabilitací jako rané filmy Tarsema Singha.
1 0
reagovat
27.02.2018 14:48:52
Já se na to budu muset podívat, abych se na vlastní oči přesvědčil jestli je to tak špatné.
1 0
reagují: radekgfx
reagovat
27.02.2018 09:47:16
reaguje na: Amberson
Jo, spousta tech filmu tady zminena stoji aspon za zhlednuti a spousta z nich ma stejny problem, (The Discovery, The Ritual) to vzdycky zabije posledni tretina. A jak tu uz bylo zmineno, chybi tomu silnejsi producentska (a dramaturicka) ruka s nezavislym citenim (takovej mix Blumhouse a A24). 

P.S.: Umirnenejsi odnoze Amishu jsou v Evrope dodnes, ale beru, ze to je trochu stretch :)
0 -1
reagovat
26.02.2018 23:26:26
...tak to velmi zamrzí, věřím a doufám, že se z toho oklepe !
Nakonec ho stejně pohřbil ten Warcraft. 
1 0
reagovat
26.02.2018 19:05:23
tak tohle sem odmazl uz pri traileru, kterej mi prisel uplne o hovne...a tak to nakonec asi dopadlo cely, vynecham
1 -2
reagovat
26.02.2018 18:09:48
Souhlas s recenzí a nechápu, co za myšlenkové pochody prodělal Jones, že do světa vypustil takovou ptákovinu :-
1 -1
reagovat
26.02.2018 16:58:16
reaguje na: Bobby6killer
Vcera som akurat konecne videl The Discovery so Segelom, Redfordom a Rooney Mara a aj ked som predtym zachytil, ze reakcie na to boli dost zmiesane, tak sa mi to pacilo. Za videnie stoja aj kingoviny 1922 s Thomason Janom a samozrejme Gerald's Game s Carlou Gugino (tomuto sa myslim dostalo aj vcelku pozitivnej odozvy). Osobne som sa bavil aj pri kritizovanom Bright. A viem si predstavit, ze aj hororovo-komedialna strestenost The Babysitter si najde svojich fanusikov, ktorym to sadne.Ani jeden z tych filmov nie je nijako prevratny ci vynimocny, ale som rad ze Netflix vyplna trhovy segment, na ktory uz velke studia a tradicna distribucna siet do velkej miery rezignovali a ze sa tocia aj taketo mensie zanrove filmy...
0 0
reagují: mimomisu
reagovat
26.02.2018 16:51:23
Suhlas s negativnym hodnoteim, je to fakt mizeria... Okrem toho, co uz bolo zmienene v recenzii (nuda, prepalena stopaz, nezaujimavy hlavny hrdina, jednoduchost zapletky, nefunkcny detektivny aspekt, nepochopitelne vela priestoru venovaneho dvojici podivno-otravnych doktorov, uplne zbytocne zaramcovanie do sci-fi zanru) by som este spomenul amissky povod titulnej postavy, ktory v kontraste so zasadenim deja do Berlina buducnosti posobi dost zvlastne a samoucelne. Pokial viem, tak v Nemecku ani dnes snad skoro ziadni amisovia neziju a v kvazi-bladerunnerovskej buducnosti by som ich necakal vobec. Do tejto kategorie podivnosti ale spada napriklad aj cernossky gangstersky boss hovoriaci s vyraznym ruskym prizvukom a najvacsi bizar jednoznacne predstavuju ti spominani dvaja chirurgovia.
0 -1
reagovat
26.02.2018 16:38:05
Tak hlavně dost těch filmů Netflixu byly zatím jen filmy vyprodukované někým jiným, které oni jen koupili do distribuce. Třeba Beasts Of No Nation a Mudbound patří do této kategorie a jsou to výborné věci, které si sobně řadím do své širší filmové topky daných let. Do této kategorie zakoupených věcí patří i Mute a třeba nově nahozený Outsider s Jaredem Letem. Ta první velká vlna opravdu vlastní produkce od top tvůrců přijde teprve později letošního roku (z již uvedených věcí sem patří např. Bright nebo War Machine). Prostě tohle jsou jen porodní problémy, do roka a do dne tu nějaká větší pecka bude. A nepochybuju že to bude dřív než Scorseseho Irishman.
6 -1
reagovat
26.02.2018 16:32:26
reaguje na: do_Od
občas ten producentský dohľad treba, no. minimálny určite
1 -1
reagovat
26.02.2018 16:28:29
reaguje na: pepo
Někde jsem četl, že to je způsobeno tím, že zatímco Netflix a spol. dávají opět prostor středněrozpočtovým filmům - a to je super - chybí u nich ten producentský dohled, který režiséři měli pod klasickými studii. A imho to dává smysl.
7 -1
reagují: pepo
reagovat
26.02.2018 16:25:48
Bohužel musím do puntíku souhlasit. Po traileru, který mě kupodivu nezklamal jako všechny ostatní, jsem doufal v netradiční sci-fi, kde třeba obě strany barikády budou mít moje sympatie. No, netradiční byl... ale tím nejhorším možným způsobem a moje sympatie tu neměl nakonec vůbec nikdo. Peklo a už teď adept na nejhorší film roku. :-
0 -2
reagovat
26.02.2018 16:24:36
reaguje na: okkac
Jj Ritual mi třeba sednul nedávno hodně, ale pořád je to prostě taková fajn jednohubka. S jejich rozpočtama už by přeci klidně mohli natočit třeba takový Bourne Identity a to by přece byl najednou úplně jinej fičák.
1 0
reagovat
26.02.2018 16:12:01
Beasts of no nation, the ritual, spectral, bright, the babysitter, mudbound the siege of jadotville, wheelman. Kvalita těch filmů je rozdílná ale pobavily všechny. Asi žádný film kromě možná Beasts a Mudbound neměly vysoké ambice ale za nepovedené bych je neoznačoval.
5 -1
reagují: Bobby6killer
reagovat
26.02.2018 15:48:35
reaguje na: Bobby6killer
Podľa mňa, pretože tam idú do výroby a distribúcie filmy, ktoré inak nikto nechce. A zjavne právom. 
1 -2
reagují: do_Od
reagovat
26.02.2018 15:46:34

Netflix filmy

Je nějaký vysvětlení toho, proč jsou originální Netflix filmy většinou takový shity? Nebo mi nějaký pecky od nich unikly? Přijde mi, že maximum, co můžu o nějakejch jejich filmech říct je, že jsou fajn. Ale nějakej fakt zásadní film, kterej by aspoň trošku pohnul filmovým světěm si od nich nevybavuju. Přitom toho točí dost.
1 -3
reagují: Amberson, pepo
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se