Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se vrátí dinosauři?


ikona
Mr. Hlad
colin trevorrowjurassic parkjurassic world
Miliardová výprava do pravěku nabírá na obrátkách.  

Obří úspěch Jurského světa v roce 2015 překvapil jak fanoušky, tak i tvůrce. Návrat dinosaurů zpočátku působil jako trošku nucené dojení značky, která nemá už co nabídnout, ale v Hollywoodu dokázali výtečně skloubit nostalgii, poctivé dobrodružství a velkofilmovou zábavu. Do kin se hnali jak fandové původního Spielbergova filmu, tak i jejich potomci, kteří dostali Star-Lorda Chrise Pratta a spoustu zubatých potvor požírajících návštěvníky zábavního parku, kde se věci malinko vymkly kontrole. Druhý díl Jurský svět: Zánik říše uvidíme 21. června. Režisér jedničky Colin Trevorrow bude zodpovědný už jen za scénář a za kamerou ho vystřídá hodně šikovný J. A. Bayona. 

 

Trevorrow před nějakou dobou řekl, že dvojka bude připravovat prostor pro třetí díl, se kterým se počítá už teď a diváci prý mají očekávat takový závěr, po kterém začnou trojku s nadšením vyhlížet. Pokud myslíte, že mezi ně budete taky patřit, tak si do kalendáře zapište datum 11. června 2021, kdy třetí díl dorazí. O příběhu zatím nechce nikdo nic říct a ani není jisté, kdo se postaví za kameru, ale pár důležitých jmen už naštěstí víme. Scénář opět bude psát Trevorrow a nově mu bude pomáhat Emily Carmichael, která má na kontě třeba blížící se sci-fi akci Pacific Rim: Povstání. Teď ještě sehnat někoho šikovného na tu režii...

--- 

Vytáhni v hospodě: Po tom, co Colin Trevorrow dostal padáka jako režisér devátých Star Wars, má podle všeho volný diář. Vůbec by nás tak nepřekvapilo, kdyby trojku Jurského světa i režíroval. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace