Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí dalšího Bonda?


ikona
Mr. Hlad
daniel craigdanny boylejames bond
MGM chce pro poslední bondovku s Danielem Craigem oscarového režiséra.  

Další bondovka sice ještě nemá název, ale víme, že do kin dorazí v listopadu 2019, takže by se na ní mělo začít docela brzy pracovat, pokud tvůrci chtějí stihnout premiéru. A to pochopitelně znamená, že se musí vybrat režisér. Fandové si vysnili režiséra Dunkerku a trilogie Temný rytíř Christophera Nolana, ten ale nedávno kategoricky odmítl, že by měl mít s novou bondovkou cokoliv společného. Podle Variety je ale ve hře jiný a neméně zajímavý filmař. MGM by rádo vidělo za kamerou Dannyho Boyla.

 

Režisér Trainspottingu nebo Milionáře z chatrče by byl hodně zajímavá volba a navíc prý říká, že Jamese Bonda vždycky režírovat chtěl. Před pěti lety sice tvrdil opak, ale co, v tomhle případě bychom mu změnu názoru asi odpustili. Oficiálně na stole nabídku ještě nemá, ale nejspíš proto, že se teď věci dějí trošku rychle. Kandidátem na režii byl totiž talentovaný Yann Demange, který brzy pošle do kina svou gangsterku White Boy Rick, ale studio si na poslední chvíli řeklo, že zkusí přemluvit nějakého zkušenějšího a hlavně slavnějšího režiséra. Uvidíme, jestli s Boylem najdou společnou řeč.

---

Vytáhni v hospodě: Danny Boyle v roce 2012 režíroval zahajovací ceremoniál olympijských her v Londýně, v němž se objevil i James Bond.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace