Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Transformeři začnou od začátku


ikona
Mr. Hlad
bumblebeemichael baytransformers
Optimus Prime a jeho parta se do kin nejspíš jen tak nepodívají. 

Jedním z nejzrůdnějších filmových zážitků loňského roku bylo akční sci-fi Michaela Baye Transformers: Poslední rytíř. Pátý díl robotické ságy se proměnil v totální kovový bordel plný velkolepě nepřehledné akce, dementních vtipů, výbuchů a dětinskosti. Právem pak pětka v kinech nevydělala žádné velké peníze a u Paramountů pochopili, že mají problém. Velký. Letos sice do kin dorazí transformerovský spin-off z osmdesátých let Bumblembee: The Movie, ale je čím dál tím pravděpodobnější, že tím skončí jedna éra. Režisér Travis Knight, který měl odstartovat sérii spin-offů, ji tak možná rovnou ukončí. 

 

V roce 2015 přitom dostal Akiva Goldsman za úkol dát dohromady pár scenáristů a vymyslet, o čem by mohly být další filmy. Robert Kirkmann, Zak Penn a mnoho dalších vymýšleli originy, plánovali pokračování s názvem Beast Wars nebo animák o vzniku Cybertronu. Na papíře prý bylo připravených čtrnáct filmů! No a teď to nejspíš všechno půjde do koše. Studio totiž vyškrtlo Transformers 6 ze svého kalendáře a údajně chystá kompletní reboot. Kdy se tedy Optimus Prime vrátí? To zatím není jisté. Paramount a hračkářství gigant Hasbro plánují na rok 2020 filmové verze G.I. Joe a Micronauts a rok nato má dorazit adaptace RPG Dungeons and Dragons a jakýsi tajemný a zatím neoznámený projekt. Právě ten by mohl být nový transformeří film, ale taky může jít o něco úplně jiného a čekat budeme ještě déle. Na druhou stranu možná to je lepší, než kdyby se studio pokusilo zavalit nás tou čtrnáctkou transformeřích filmů. Počítám totiž, že by si Cival tak v půlce čtvrtého vyříznul srdce. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace