Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #441 o Black Pantherovi a Tváři vody


ikona
Mr. Hlad
black pantherlegomarvelshape of watervíkendový výplach
Chcete mít doma brnění Hulkbuster? Jsou projekce Black Panthera životu nebezpečné? A jak by vypadala Tvář vody v roce 2018? 

Nabušený výplach

Rande týdne
Gullermo del Toro a jeho novinka Tvář vody dost možná vyhrají Oscara za Nejlepší film, ale to zjistíme až za pár dní. V každém případě tuhle fantasy romanci, ve které se hluchá uklízečka zamiluje do rybího muže, byste vidět měli, protože pár cen už pobrala a i kdyby nezískala tu nejdůležitější, nějakého toho plešouna si její tvůrci určitě odnesou. Ještě než si pro něj ale přijdou, si z nich bude chvilku dělat srandu James Corden. Jak by asi vypadalo rande Sally Hawkins a rybího muže ve 21. století? 

Herní fenomén týdne
PUBG nebo-li Playerunknown´s battlegrounds je herní fenomén poslední doby a víceméně jde o variaci na filmovou pecku Battle Royale. Hromada hráčů si jde po krku a vyhraje ten, který zůstane na konci poslední naživu. Zpočátku se tak vyplatí táhnout za jeden provaz, ale je otázka času, kdy vás vaši kámoši zradí. Filmová verze se ještě nechystá, ale pokud by na ni někdy došlo, Čína se jí asi ráda ujme

Minecraft týdne
Na to, abych hrál Minecraft, jsem už trochu starý, takže vlastně akorát vím, že jde o něco jako blbnutí s kostičkami ve stylu LEGA, kde vám pak stavby ničí nějaké potvory a všechno je v tom hranaté. Na druhou stranu dovedu si představit horší způsoby jak trávit volný čas, než je hraní téhle věci. Navíc když v Minecraftu může vzniknout i něco jako Královo přístaviště ze Hry o trůny. Jo a tu mapu si přepněte vpravo nahoře do 3D. 

Lego týdne
Rádi rozhazujete prachy za voloviny, žerete marvelovky a máte doma dost místa? Pokud jste na všechny tři otázky odpověděli, že ano, začněte vyhlížet 3. březen. Právě tenhle den se totiž do prodeje dostane LEGO verze ironmanovského brnění Hulkbuster. Stát bude 120 dolarů, má mít 1363 dílků a vypadat bude takhle

Dokument týdne
Už je to pětadvacet let, co do kin vstoupil Spielbergův Jurský park a změnil svět filmu. Počítám, že spousta lidí z mojí generace začala filmy sledovat právě kvůli dinosaurům a i po čtvrt století jsou tahle monstra úchvatná. Představte si tedy, jak musela působit na diváky v době, kdy se objevila poprvé. To, jak revoluční triky vznikaly, vám ukáže dokument z roku 1995, kdy to všechno ještě bylo nové, neokoukané a fascinující. 

Interview týdne
Oscaři se blíží, takže tu máme další kulatý stůl. Tentokrát se u něj sešli producenti filmů, které by měly být nejlepší z roku 2017. Je tu Jason Blum a jeho Uteč, Seth Rogen s The Disaster Artist, Amy Pascal a Velká hra, Judd Apatow s Pěkně blbě nebo Ridley Scott, který bude mluvit o Blade Runner 2049 a Všechny prachy světa. Tak si to užijte. 

Režisér týdne
A ještě jednou si dáme Tvář vody. Guillermo del Toro sice natočil už divočejší a vizuálně víc strhující filmy, ale i tahle jeho výprava do trošku jiných šedesátých let je pastvou pro oči, což vám celkem nenásilně, ale efektně připomene i tohle video.  

Hoax týdne
Nevím, jestli už autoři webů pro „slušné Čechy“ pustili tuhle zprávu do světa, nebo se teprve objeví, ale i když mám čtenáře MovieZone rád, zjišťovat to nebudu. Tenhle odpad mi do počítače nesmí. A o čem je řeč? O informaci, že na projekcích Black Pathera napadá černošské publikum bílé diváky. Je to samozřejmě blbost. Nestalo se to, neděje se to a vymysleli si to rasističtí kreténi, kteří se musejí vyrovnávat se svou smutnou existencí a pravděpodobně ještě smutnějším milostným životem. Takže tak

Trailer týdne
Upoutávka na Venoma nám tedy rozhodně dech nevyrazila. Jasně, do premiéry je ještě daleko a tvůrci jednoduše nemají nachystané triky a ani ty nejefektnější scény, ale možná právě to je ten důvod, proč neměli vypouštět do světa trailer, ve kterém se neděje fakt vůbec nic. Na druhou stranu vždycky tu jsou fanoušci, kteří se dovedou i sebepitomějšího videa ujmout s nadšením. I když fandí spíš DC než Marvelu. 

Duel týdne
V minulém Výplachu se vás KarelR ptal na nejlepší erotické thrillery. Nejčastěji jste zmiňovali samozřejmě Základní instinkt, ale došlo i na Mexickou jízdu, Americké psycho nebo Sekretářku. 

A protože jste asi zaznamenali, že Ester Ledecká získala zlato, zkusíme si ve výplachu taky zalyžovat. Zajímalo by nás, která filmová scéna na lyžích nebo na snowboardu byla podle vás nejlepší. Sypte to do diskuse, do předmětu napište film a pod to se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace