Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kung Fu podle Arnolda


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerkung furymichael fassbender
Kultovní kraťas Kung Fury se dočká celovečerní verze. A dorazí i pár hereckých superhvězd.  

Vzpomínáte si ještě na krátký film Kung Fury, který v létě 2015 zbořil internet? Nejspíš jo, zas tak dávno to není a byla to taková pecka, že se asi ještě nikomu nevypařila z hlavy. Pocta béčkovým akňákům osmdesátých let byla plná přehnaných bitek a přes držku tu dostal mimo jiné i Adolf Hitler. Cestovalo se časem na superskateboardu, dorazili dinosauři, prsaté vikingské válečnice i samotný Thor. Fanouškovskou šílenost vidělo podle YouTube 29 milionů diváků a klip True Survivor od Davida Hasselhoffa si pustilo ještě víc lidí. Tohle byl zkrátka úspěch, kterého si všiml i Hollywood.

 

O celovečerní a profesionálněji pojaté verzi se mluví už vcelku dlouho a teď se začíná konečně hýbat dopředu. A tím správným směrem. Celovečerák se bude opět točit okolo cestování časem, protože hrdina se musí vrátit do minulosti, aby zachránil svoje přátele a hlavně prestižní školu bojových umění Miami Kung Fu Academy. Hlavní roli si zopakuje David Sandberg, i když tentokrát nejspíš nebude režírovat, a vrátí se i David Hasselhoff, dorazí však i pár zajímavějších jmen. Prvním z nich je Michael Fassbender, jenž si sem odskočí od X-Menů a šeptá se, že by si mohl vystřihnout hlavního záporáka. A druhým nebude nikdo menší než Arnold Schwarzenegger, který by se údajně mohl ujmut role amerického prezidenta. Už teď to zní sakra zajímavě! Původní Kung Fury si když ta můžete pustit tady

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace