Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další akce pro Rocka


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnsonrawson marshall thurberred noticeskyscraper
Letos bude The Rock bojovat s monstry a teroristy v mrakodrapu, teď se ale začíná připravovat na hon na superzločince.  

Když někdo vypadá jako Dwayne Johnson, dá se očekávat, že bude hrát spíš v akčních a dobrodružných filmech než v romantických komediích a biografických dramatech o rozervaných básnících. Johnson přesně ví, na co jeho herecké schopnosti a charisma stačí a zároveň mu je jasné, co od něj diváci chtějí. Letos ho uvidíme v Rampage, kde se střetne s přerostlými monstry, spolu s Jasonem Stathamem chystá spin-off Rychle a zběsile a plánuje Jungle Cruise, v níž se vydá blbnout do divočiny a pomáhat mu u toho bude režisér neesonovek Jaume Collet-Serra. A v létě uvidíme i jeho Skyscraper, kde si bude hrát na Johna McClanea a režisér Rawson Marshall Thurber, který s Johnsonem pracoval na komedii Centrální inteligence, tu zkusí zahrát na trochu vážnější notu.

 

No a vypadá to, že s Thurberem si Johnson sedí, protože chystají už třetí společný film. Půjde o akční komedii Red Notice, která se má točit okolo mezinárodní organizace bojující proti největším zločincům a Red Notice je kategorie, do níž spadají ti nejnebezpečnější. Vzhledem k úspěchu druhého Jumanji vůbec nepřekvapí, že o Red Notice projevily zájem New Line, Paramount, Sony nebo Netflix. Nakonec ale projekt skončil u Universalu, který se kvůli němu musel spojit s Legendary Entertainment, protože jde o velké prachy. Johnson si přijde na dvacet milionů, Thurber na deset a celkově budou muset obě studia vytáhnout údajně 125 milionů dolarů. Natáčet by se mělo začátkem příštího roku a do kin by Red Notice mělo dorazit v roce 2020. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Než se režie Skyscraper ujal Thurber, byli ve hře Roland Emmerich nebo Johnsonův další častý spolupracovník Brad Peyton, který s ním točí Rampage. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace