Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: Vystřižená scéna se Supermanem a černým oblekem


ikona
KarelR
joss whedonjustice leaguesupermanzack snyder
Většina Blu-rayů má vystřižené scény, kterými se nikdo moc nechlubí. Justice League bude mít jednu vystřiženou scénu, na níž se čeká jako smilování. 

Před pár měsíci se rozpoutala menší kauza kolem toho, že Joss Whedon údajně vystřihl z Justice League scény se Supermanem v černém obleku. Kameraman Fabian Wagner se snažil vysvětlit, že si Superman oblek nikdy nevzal na sebe a že kolem něj jen krátce prošel. To ale Snyderovi fandové vehementně odmítali a stáli si za tím, že chtějí spoustu materiálu s černým oblekem vidět v režisérském sestřihu.

Inu, čekání na (neexistující) Snyderovu verzi, za níž před centrálou Warnerů dokonce demonstrovalo 13 lidí (!), je snad u konce. Studio totiž splnilo svůj slib, že na Blu-rayi fanouškům ukáže jednu (slovy JEDNU!) "bonusovou scénu, která nebyla v kinech" a bude se točit právě kolem černého obleku. Půlka dlouho slibované sekvence se jako součást propagace objevila na internetu. A jak správně tušíte, Superman v ní kolem obleku projde a... to je všechno.

Ne, nemá smysl to dál komentovat. Takhle si holt u Warnerů představují zacházení s comicsovou událostí sezóny.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace