Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lobo podle Michaela Baye?


ikona
Mr. Hlad
bad boyslobomichael baytransformers
Největší comicsový drsňák láká krále filmové akce 

Michael Bay je magor a máme ho za to rádi. Ale i on by se měl trošku krotit. Za Skálu, Mizery, Armageddon i první Transformery si navždycky získal místo v našich fanouškovsých srdcích. Bohužel dost často se svým dobrým jménem riskuje a po tom, co předvedl vloni s pětkou Transformerů, bychom byli rádi, kdyby se na roboty konečně vykašlal a zkusil zase jinou látku. A možná se toho dočkáme. Třetí Mizery sice režírovat nebude a vezmou to za něj Adil El Arbi a Bilall Fallah, on sám by ale mohl utéct ke comicsům. Respektive Warneři by ho u nich dost rádi viděli. Spolu s DC mu totiž nabídli, aby se ujal režie kultovního comicsového antihrdiny jménem Lobo

Pokud netušíte, o koho jde, tak je to obří modrý mimozemšťan, který miluje násilí, metal a černý humor, vyvraždil celou svou planetu, živí se jako lovec lidí a nemá problém jít po krku třeba Santa Clausovi nebo vykydlit Hollywood za to, že Tim Burton natáčí bez jeho povolení jeho životopis. Jeho příběhy jsou obvykle veselou kombinací brutality, dětinské hravosti a krutého humoru. Pro Michaela Baye je to ideální látka. Scénář napsal autor Wonder Woman Jason Fuchs a teď ho upravuje podle Bayových připomínek a teprve na základě nové verze se režisér rozhodne, jestli do toho půjde. Snad to tentokrát vyjde, o Lobovi se mluví už poměrně dlouho, motal se kolem něj Dwayne Johnson a natočit ho chtěli třeba Guy Ritchie nebo Brad Peyton. Pro Baye a jeho styl akce a humoru by to ale byla ideální látka.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace