Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Joaquin Phoenix si zahraje Jokera


ikona
KarelR
joaquin phoenixjoker
Jeden z nejtalentovanějších herců svojí generace vykročí ve šlépějích Jacka Nicholsona a Heatha Ledgera. 

U Warner Bros. se tak dlouho trápili s propojeným filmovým vesmírem, až zjistili, že jim tenhle formát vlastně nevyhovuje. Do budoucna tak budou jejich comicsovky provázané jen velmi volně (Aquaman a další Wonder Woman zkrátka nesměřují k Justice League 2) a navrch se budou točit filmy zcela mimo tohle universum.

Jak si možná pamatujete, prvním z nich bude osmdesátková eRková gangsterka s Jokerem, kterou režíruje Todd Phillips (Pařba ve Vegas). Vzhledem k tomu, že ji produkuje Marton Scorsese, si Warneři do hlavní role vysnili Leonarda DiCapria. Ten roli nakonec odmítl, Phillips ale sehnal dost luxusního "náhradníka" - Joaquina Phoenixe.

První zprávy hovořily o tom, že se teprve rozjíždění vyjednávání. Krátce na to ale přišly čerstvější informace, podle nichž Phoenix na roli v podstatě kývnul a už se řeší jen logistika. Jestli se opravdu všechno doladí, je to samozřejmě paráda. Joker od Phoenixe totiž zní mnohem zajímavěji, než kdyby hvězda Gladiátora kývla na Bruce Bannera, Lexe Luthora nebo Doctora Strange.

---

Vytáhni v hospodě: Phoenixův Joker nijak neovlivní Letova. Ten se má pořád objevit v Suicide Squad 2, Gotham City Sirens, sólovce Harley Quinn a romanci Joker a Harley Quinn.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace