Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrci Hry o trůny chystají nové Star Wars


ikona
KarelR
d.b. weissdavid benioffhra o trunylucasfilmstar wars
Když už budujete filmový vesmír, proč si nenajmout největší borce v oboru? 

Když Disney koupil Lucasfilm, všem bylo úplně jasné, že nás čeká kanonáda filmů z předaleké galaxie. Zpočátku se Kathleen Kennedy samozřejmě držela při zemi - schválila totiž jen Epizody VII - IX a dva spin-offy, které jsou úzce svázané s Epizodou IV (Rogue One a Han Solo). Když se ale třikrát potvrdilo, že jsou Star Wars miliardová značka, začalo se od Skywalkerů konečně utíkat i do jiných koutů galaxie.

Prvním krůčkem mimo známé lokace bude nová trilogie od Riana Johnsona, která se pořád chystá i navzdory rozporuplným reakcím na Epizodu VIII. Druhý pak má úplně stejný výchozí bod (nové postavy v novém prostředí) a budou za ním stát David Benioff a D.B. Weiss, tvůrci věhlasné Hry o trůny.

Tahle dvojka (podobně jako Peter Jackson) vzala "nezfilmovatelné" fantasy romány proměnila je v globální fenomén. Není tedy divu, že jí Lucasfilm s radostí poslal tučné šeky a chce po ní zbrusu nové příběhy z předaleké galaxie.

Budou tyhle filmy eRkové? S tím asi moc nepočítejte. Benioffa s Weissem každopádně rating moc netrápí, protože si u Star Wars hodlají plnit dětské sny a navíc na ně nikdo netlačí. Lucasfilm si je plně vědom toho, že se nejdřív musí dokončit Hra o trůny. Západozemí tak má pro obletované tvůrce přednost a na další práci se vrhnou až ve chvíli, kdy dokončí poslední epizodu.

---

Vytáhni v hospodě: Disneyovský šéf Bob Iger potvrdil, že se chystá i několik Star Wars seriálů, jež se (od roku 2019) objeví na nové streamovací službě. Jakmile se uzavřou potřebné smlouvy, můžeme se těšit na detaily.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace