Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Pikachu a naštvaný Gerard Butler


ikona
Mr. Hlad
angel has fallengerard butlerna obzorupokemon
Gerard Butler proti teroristům, Willem Dafoe před malířským plátnem a Pikachu jako nejlepší detektiv mezi pokémony 

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dramatu Mustang bude Mathias Schoenaerts hrát vězně se sklony k násilí, který se zúčastní terapie, během nichž bude krotit divoké koně. A možná i on přijde na jiné myšlenky. Gary Oldman zjistí v hororu Mary, že si spolu s rodinou koupil loď, která možná byla levná, ale podle všeho je prokletá.

 

Detective Pikachu bude Ryan Reynolds dabovat nejslavnějšího pokémona, který se pokusí světu ukázat, že ne nejen žvatlavá žlutá koule, ale i schopný lovec zločinců. Sienna Miller a Christina Hendricks se sejdou v dramatu The Burning Woman, jehož hrdinka zjistí, že se musí postarat o svého vnuka, protože maminka beze stopy zmizela.

 

V životopisném dramatu At Eternity‘s Gate si Willem Dafoe zahraje Vincenta Van Gogha a vy zjistíte, co se vlastně dělo v době, kdy tenhle malíř přesídlil do francouzského města Arles. V dramatu End of Sentence bude John Hawkes ukecávat svého syna, aby mu pomohl splnit poslední přání jeho zesnulé manželky.

 

Angel Has Fallen se Gerard Butler jako Mike Banning bude muset už potřetí vypořádat s armádou teroristů. Tentokrát je ale cílem ale on sám. A přímo na palubě Air Force One. V dobrodružném thrilleru The Nightingale se mladá čerstvě propuštěná žena bude pokoušet pomstít vrahům své rodiny.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace