Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové pecky ze Super Bowlu


ikona
Mr. Hlad
annihilationavengersblack panthercloverfieldmission: imposiblesolosuper bowl
Všechny trailerové pecky z letošního Super Bowlu na jednom místě.  

Další sportovní megaudálost máme za sebou a já opět netuším, jak letošní Super Bowl skončil. Americký fotbal jsem nikdy moc nepochopil a ani se o to nesnažil, ale důvod, proč sledovat tuhle akci, jsem měl samozřejmě i letos. Stejně jako hromada dalších filmových fanoušků. Kvůli fotbalu se před televize usadily desítky milionů fanoušků a už dlouhá léta platí, že pokud chcete něco zpropagovat, vyplatí se investovat prachy do reklamy právě u Super Bowlu. Sice to není úplně levná záležitost, na druhou stranu lze takhle oslovit fakt velké množství lidí. Nehledě na to, že je vlastně i celkem prestiž mít reklamu během fotbalové pauzy. A nebo trailer. 

 

Nebudeme chodit kolem horké kaše, největší filmovou peckou, kterou nám Super Bowl představil, je Mission: Impossible – Fallout. Tom Cruise po slabším loňském roce ukazuje, že na to pořád má, Christopher McQuarrie sází na temnější vizuál a blbnutí s vrtulníky naznačuje, že diváci se slabším žaludkem by si měli počkat raději až na domácí projekci. My se ale zatraceně těšíme. Poprvé se nám představil Solo: A Star Wars Story, film, o kolo kterého bylo tolik průšvihů, že vlastně nevíme, jestli se na něj máme těšit. Ale minimálně ten imperiální křižník v temném vesmíru vypadá skvěle. Na druhou stranu Skyscraper s Dwaynem Johnsonem se rozjíždí vcelku pomalu a na první pohled ne extra zajímavě, i když je v něm spousta výbuchů a Rock má umělou nohu. Poprvé také vidíme Cloverfield Paradox a vlastně ani vůbec nevadí, že většinu videa zabírají záběry z prvního deset let starého filmu. Trojka je totiž na Netflixu už komplet!

 

Chvilku před premiérou se nám připomíná i marvelovský Black Panther, od něhož se čekají hodně velké tržby, ale asi není od věci si je na fotbale malinko posichrovat, Marvel si navíc fanoušky sichruje i Avengers: Infinity War. Komorní horor Tiché místo s Emily Blunt a jejím manželem Johnem Krasinskim zase vypadá na takhle velké události trošku nepatřičně, ale budiž, v kině by to mohlo být fajn. Trošku víc se předvede i dvojka Jurského světa s úvodní scénou, která má celkem blízko k Vetřelci, sci-fi Anihilace opět láká na novinku autora Ex Machina a Natalii Portman bojující o život a Jennifer Lawrence se zase pokusí tvářit jako tajemná sexuální mašina v Rudé volavce. Bylo toho zkrátka dost, ale nejlepší bude, když si to proberete sami. 

 

 

 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace