Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comicsovka Chrise Pratta má režisérku


ikona
Mr. Hlad
chris prattcowboy ninja vikingmichelle maclaren
Chris Pratt zkusí trošku divočejší comicsovou jízdu.  

Když jsem poprvé psal o projektu Cowboy Ninja Viking, říkal jsem si, že něco takhle divného Hollywood asi nezvládne a chvilku to vypadalo, že mám pravdu. Adaptace stejnojmenného comicsu se točí kolem tajného agenta, který trpí rozštěpenou osobností a umí se přepínat mezi – a to jste asi nečekali – kovbojem, ninjou a vikingem. Vládní projekt ovšem dostal stopku, a tak se hlavní hrdina jménem Duncan i jeho ostatní kolegové vydávají do světa, kde se živí, jak se dá. Obvykle jako nájemní vrazi. Kdyby se kolem toho nemotal Chris Pratt, asi by to moc velkou šanci na realizaci nemělo, ale jak to tak vypadá, nakonec tuhle věc v kinech uvidíme. 

 

Pratt si asi na nedostatek práce nemusí stěžovat a Strážci Galaxie a Jurský svět by mu mohly stačit, na druhou stranu tady by se mohl solidně vyblbnout. V minulosti se kolem Cowboy Ninja Viking motali režisér bondovky Quantum of Solace a Světové války Z Marc Forster nebo tvůrci Johna Wicka Chad Stahelski a David Leitch, nakonec ale bude režírovat Michelle MacLaren. Jedna z nejrespektovanějších televizních režisérek má doma dvě ceny Emmy a poslední rok je její jméno slyšet v souvislosti s celkem velkým množstvím zajímavých projektů. Měla točit Wonder Woman, nakonec však nenašla se studiem společnou řeč. Jsme docela zvědaví, jak jí to na velkém plátně půjde. S premiérou Cowboy Ninja Viking se počítá na příští léto. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace