Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí Mizery?


ikona
Mr. Hlad
bad boysjerry bruckheimermartin lawrencewill smith
Will Smith a Martin Lawrence by se mohli před kamery postavit už v létě. Kdo jim bude šéfovat?  

Will Smith, Martin Lawrence a producent Jerry Bruckheimer nám třetí díl akčního nářezu Mizerové slibují už pěkně dlouho, ale pořád nic. Naposledy to vypadalo, že nejdrsnější detektivy z Miami Mika Loweryho a Marcuse Burnetta vrátí do kin Joe Carnahan, ale úplně to nevyšlo. Will Smith se však po několika letech, kdy se trošku flákal, zase naplno vrhnul do pracovního procesu, takže to vypadá, že Mizerů se dřív nebo později dočkáme. A vypadá to, že dřív. Nedávno jste možná zaznamenali zprávu, že se chystá seriálová verze zaměřená na Burnettovu sestru Syd, kterou si ve dvojce zahrála Gabrielle Union, ale i filmová trojka se zase hýbe dopředu. 

 

Smith, Lawrence a producent Jerry Bruckheimer by rádi začali točit Bad Boys For Life už letos v srpnu a už mají i režisérské duo, které se postaví za kameru. A ty pány nejspíš neznáte. Belgická dvojice Adil El Arbi a Bilall Fallah natočila gangsterskou variaci na Romea a Julii Black, která sbírala celkem nadšené ohlasy, takže by to mohlo být zajímavé. Poslední verzi scénáře napsal Chris Bremner a my sakra doufáme, že se tentokrát třetí Mizerové posunou dopředu. Smith s Lawrencem už mladší nebudou. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace