Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Clint Eastwood se vrací před kameru


ikona
Mr. Hlad
clint eastwood
Clint Eastwood jako nejstarší pašerák drog na světě? 

V Hollywoodu nenajdeme moc osobností, které by se dokázaly vyrovnat Clintu Eastwoodovi. Z westernové hvězdy se stal ikonou drsných detektivek a nakonec to dotáhl na jednoho z nejrespektovanějších režisérů vůbec. Filmy navíc posílá do kin v celkem rychlém tempu, což vzhledem k jeho věku docela překvapí. Na konci května oslaví osmaosmdesáté narozeniny a přitom za pár týdnů dorazí do kin jeho novinka The 15:17 to Paris o teroristickém útoku ve vlaku do Francie, ale už začíná kroužit kolem dalšího projektu. A The Mule vypadá zajímavě. 

 

Půjde o skutečný příběh chlapíka jménem Leo Sharp, který se vrátil domů z druhé světové války, dostal medaili a založil si zahradnickou firmu. A v osmdesátých letech si k tomu jako bokovku přibral pašování drog pro kartel Sinaloa. V roce 2011 ho ale chytli s několika kily kokainu a měl jít do vězení, ale nakonec v něm pobyl jen asi tři roky, protože jeho právníkovi se to povedlo uhrát na demenci. Leo byl podle všeho nejstarší pašerák drog vůbec. První verzi scénáře napsal Nick Schenk, který je zodpovědný za Eastwoodovi Gran Torino, naposledy ale na projektu pracoval autor seriálu Tráva Dave Holstein. V každém případě se počítá s tím, že pokud Eastwood kývne na režii, přibere si k tomu i hlavní roli a poruší tak svůj slib, že s hraním končí. Zrovna v tomhle případě by nám to ale vůbec nevadilo. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Příběh Lea Sharpa plánoval v minulosti i režisér Zombielandu Ruben Fleischer. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace