Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá Steven Spielberg?


ikona
Mr. Hlad
indiana jonesready player onesteven spielbergwest side story
Blíží se návrat nejslavnějšího filmového archeologa i nová verze klasického muzikálu.  

Steven Spielberg se nefláká. V amerických kinech teď běží jeho drama Akta Pentagon: Skrytá fakta, v němž Tom Hanks a Meryl Streep bojují za pravdu a postaví se kvůli ní i americké vládě, a na konci března se dočkáme adaptace sci-fi fenoménu Ready Player One. Jednasedmdesátiletá režisérská legenda ale už plánuje, co bude dělat dál. A chystá novou verzi klasického muzikálu West Side Story. Momentálně se hledají herci do hlavních rolí a podle všeho by mělo jít o neznámé tváře a především herce, kteří umí mluvit Španělsky. Zároveň se ale rozmluvil i o dalším projektu. A o takovém, který nás zajímá možná o něco víc. 

 

Už v minulosti Steven Spielberg potvrdil, že plánuje natočit pátého Indiana Jonese, teď z něj ale vypadlo, že natáčet by se mohlo už příští rok a s premiérou se předběžně počítá na rok 2020. To není tak daleko, prioritou je ale podle všeho teď právě West Side Story. Spielberg slíbil obsazení, které bude víc odrážet realitu ulic New Yorku padesátých let a hodně prostoru tak dostanou latinskoameričtí herci. Scénář by měl údajně psát Tony Kushner, který se Spielbergem dělal na Lincolnovi nebo na Mnichovu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace