Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Duke Nukem konečně v kinech?


ikona
Mr. Hlad
duke nukemjohn cenamichael bay
Jeden z nejslavnějších herních drsňáků se možná po letech skutečně dočká svého filmu.  

Už nějakých pětadvacet let čekáme na dobrou a úspěšnou herní adaptaci. Nedávno ošklivě zklamal Warcraft i Assassin‘s Creed, letos to zkusí nová verze Tomb Raidera, která zatím vypadá, že je věrná herní předloze, ale zatím nemám pocit, že by se diváci na Alicii Vikander s lukem nějak extra těšili. V každém případě Hollywood to bude zkoušet dál a teď se vrátil k jednomu z největších herních frajerů vůbec. Duke Nukem byl hrdina každého, kdo vyrůstal u počítače někdy v devadesátých letech. Tenhle mimozemšťany kydlící drsňák, milovník velkých poprsí, cynických hlášek a velkorážních zbraní začínal ve 2D skákačkách, ale až jeho 3D verze z něj udělala opravdový kult. 

 

O filmu se mluvilo už několikrát, ale až teď to vypadá, že bychom se ho mohli dočkat. A jména lidí, kteří se kolem adaptace motají, zní vcelku zajímavě. Produkovat by totiž měla společnost Platinum Dunes Michaela Baye a upřímně jeho styl s přepálenou akcí a lehce dementním humorem by Dukovi mohl sednout. Důležitější ale je, že do hlavní role se producenti pokoušejí ukecat Johna Cenu. Upřímně nedovedu si představit nikoho vhodnějšího. Je velký, vcelku umí hrát, o akční scény bychom se asi v jeho podání bát nemuseli a že zvládá i komediální timing, už dokázal několikrát. Otázka je, jestli Duke ještě v roce 2018 někoho zajímá. Na druhou kdyby mi teď někdo pustil trailer, ve kterém by John Cena střílel tříhlavňovým kulometem prasata v policejních uniformách a zachraňoval striptérky, asi bych do toho kina vyrazil bez přemlouvání…

--- 

Vytáhni v hospodě: Poslední herní díl Duke Nukem Forever se vyvíjel patnáct let. Když vyšel, stál za prd. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace