Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Labyrintu utíká k hororovému žánru


ikona
Mr. Hlad
maze runnerwes ball
Wes Ball za pár dní uzavře svou sci-fi sérii Labyrint a už si vybírá nový projekt. A podle všeho trošku přitvrdí.  

Bývalý trikař a v současné době celkem úspěšný režisér Wes Ball nás docela baví. Nebo minimálně mě a Karla. Jeho sci-fi Labyrint se řadí k tomu nejlepšímu z žánru young adult sci-fi. Pravda, konkurence není úplně největší, ale hrdinové v Labyrintu jsou o dost zajímavější než třeba ti v dnes už mrtvé Divergenci. A režisér se navíc nebojí často přitlačit na pilu a překvapit funkční hororovou scénou nebo přestřelkou, která je přeci jen působivější než blbnutí s lukem v Hunger Games. Trojka Labyrintu dorazí do kin už příští týden a pak bude konec, Ball si ale už stihl vybrat další projekt. 

 

Jeho společnost Oddball Productions bude produkovat adaptaci chystaného hororového románu The Chrysalis a Ball by se tak mohl ujmout i režie. Příběh se bude točit kolem mladých manželů, kteří se odstěhují z New Yorku do domu na předměstí. Zatímco hlavní hrdina jezdí do práce, jeho těhotná manželka zůstává sama doma, kde si založila malou tělocvičnu pro nastávající maminky. Rodinná pohoda ale dlouho nevydrží, v jejich sklepě se totiž objevilo něco podivného. Něco, co roste a brzy to o sobě dá hodně ošklivě vědět. Knížka, která vyjde na podzim, je popisovaná jako kombinace Kubrickova Osvícení a Scottova Vetřelce, což zní docela lákavě. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace