Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další akce pro Black Panthera


ikona
Mr. Hlad
barry jenkinsblack pantherchadwick bosemanmarvel
Chadwick Boseman u akčního žánru zůstane. A sehnal si k tomu oscarového režiséra. 

Zatím to vypadá, že comicsovka Black Panther bude hit. To se samozřejmě od marvelovky víceméně očekává, ale podle zájmu o lístky to vypadá, že to fakt bude velké. A to je dobře, mně osobně zatím výprava do Wakandy docela dost zajímá a Chadwick Boseman mě herecky bavil všude, kde jsem ho viděl. Ať už hrál Black Pathera ve třetím Capovi, nebo zkoušel něco vážnějšího. V každém případě to vypadá, že v Hollywoodu se s ním počítá dlouhodobě a on toho hodlá využít a vrhl se na projekt Expatriate, který vypadá docela zajímavě. 

 

O ději zatím nechce nikdo moc prozrazovat, ale podle všeho půjde o thriller, který se má odehrávat v sedmdesátých letech a točit se bude kolem únosu letadla. Boseman se ujme nejenom hlavní role, ale spolupracoval s Loganem Colesem i na scénáři. A teď si sehnal režiséra, kterého bychom asi nečekali. Expatriate totiž natočí Barry Jenkins, autor oscarového Moonlight. Vzhledem k tomu, že na letošek chystá drama o těhotné ženě snažící se zachránit svého přítele od vězení If Beale Street Could Talk, je docela překvapující, že chce kývnout na akčňák. I když proč ne, v Moonlight ukázal, že má zajímavý vizuální styl a nějakému divočejšímu a rychlejšímu příběhu by určitě sedět mohl. Zatím není jasné, kdy se začne točit, protože oba pánové mají celkem narvané diáře. Snad nebudeme čekat dlouho. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace