Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další horor od Baye


ikona
imf
michael baysean beanthe hitcher
 

Kromě výroby přerostlých skládacích robotů se Michael Bay naplno věnuje i produkční práci a už během tohoto měsíce odmávne v Texasu natáčení dalšího hororového remaku ze své dílny. Po naštvaných buranech a naštvaném domě přichází na řadu naštvaný stopař. O remaku snímku Hitcher se vědělo dlouho dopředu a také se šušká, že si tím Bay uvázal vlastní oprátku. Zatímco předchozí remaky byly kuchtěny z dostatečně starých hororů, které nejsou technicky příliš na výši a zná je pouze nezbytný počet hororových geeků, Stopař je novější (1986) a v mnoha ohledech i kultovní. Rutger Hauer tu podal životní výkon jako psychopatický vrah, stopující u silnice, aby si našel vhodnou oběť na kterou přehodí všechny svoje hříchy. Zastaví mu mladý sympaťák a Rutger se začne hodně snažit, aby mu udělal ze života peklo. Jak bylo někde někým zmíněno - kdyby ten tahač ze Spielbergova Duelu nabral lidskou podobu, byl by to právě Rutger Hauer ze Stopaře.

Navázat na takovou postavu není snadné, ale Sean Bean má v rukávu i po kapsách dostatek hereckých schopností, aby roli utáhnul. Ještě se však neví, kdo bude sedět na sedadle řidiče. Scénář se trochu změnil, takže stopaře tentokrát nenabere osamělý mladík, ale osamělý pár (i v původním filmu se nakonec do celé polízanice zaplete dívka, tady však máme hned od začátku zamilované duo). Dívku v nové verzi bude hrát Sophia Bush (Van Wilder, Stay Alive), o hlavním hrdinovi, který to všechno schytá se zatím neví. V předloze ho hrál dvacetiletý C. T. Howell, takže se zřejmě sáhne po nějakém mladíkovi z předchozích hororovek od Baye. Nechci si hrát na telepata, ale Chad Michael Murray? Nedivil bych se. Kamarádčofty táhnou branži, ostatně i proto je režie přiklepnutá Daveu Meyersovi, doposud pouze protřelému videoklipaři. Michael Bay tyhle kluky od reklam a popových pětiminutovek protěžuje často, ale zatím mu to vychází, tak proč si stěžovat. Datum premiéry ani rozpočet zatím nejsou známy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace