Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

DiCaprio si zahraje v nové tarantinovce


ikona
KarelR
1969al pacinoleonardo dicapriomargot robbiequentin tarantinosamuel l. jacksontom cruise
O čem bude Tarantinův devátý film a kdo by se v něm mohl objevit? 

Bitvu o devátý film Quentina Tarantina nakonec vyhráli u Sony a musejí z toho mít strašnou radost. Prvním úlovkem do obsazení je totiž Leonardo DiCaprio, jenž ztvární přímo hlavního hrdinu (tedy stárnoucího televizního herce, který se v roce 1969 pokouší sehnat další velkou roli). Pro Lea půjde o první film od Oscara za Revenanta, takže ho uvidíme v kinech po víc než třech letech. Jak si totiž možná pamatujete, nová tarantinovka má premiéru 9. srpna 2019, aby trefila 50. výročí vraždy Sharon Tate.

O roli slavné herečky a manželky Romana Polanskiho se stále zajímá Margot Robbie. Dalšími dvořenými herci pak jsou Tom Cruise, Brad Pitt a nepostradatelný Samuel L. Jackson, po jejichž boku by Tarantino rád viděl Ala Pacina. Ano, devátá Tarantinovka hodlá být monstrózně nacpaná hvězdami. A to se ještě nezačalo řešit, kdo si zahraje Charlese Mansona, jenž ale bude na samotném okraji příběhu, podobně jako třeba Hitler v Hanebných panchartech.

K Panchartům se nový film přirovnává nejvíc a druhým styčným bude má být Pulp Fiction. Tarantino totiž chystá další příběhovou mozaiku, která nám chce ukázat hlavně zlomový rok 1969 a jeho dopad na celou Ameriku. Na velkém plátně se tedy bude střízlivět z hipíkovských snů a kdo ví, jaké další rány nás tam čekají. Jistotou je zatím jen řádění Mansonova gangu, jež dá nejspíš do pohybu ústřední zápletku a nastaví depresivní tón celého filmu.

Ať už do něj Tarantino nakonec obsadí kohokoliv, bez debat půjde o velkou událost, která bude stát kolem 100 milionů dolarů a potřebuje vydělat alespoň 400. S Leem na palubě je tenhle cíl hned o trochu reálnější (Vlk z Wall Street dal 392 milionů a Revenant 532 milionů), hon za hvězdami nicméně pokračuje a určitě se při něm nebude nijak troškařit.

---

Vytáhni v hospodě: Lidé od Tarantinova Star Treku (pokud se opravdu zhmotní) čekají první trekovské fuckování. Tohle prvenství už ale neurve, jelikož ho předběhl (mimochodem vynikající) seriál Star Trek: Discovery.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace