Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comicsový drsňák pro Vina Diesela


ikona
Mr. Hlad
bloodshotfast and furiousvin diesel
Vin Diesel akční žánr neopouští a k rychlým autům si možná přibere comicsový akčňák.  

Vin Diesel se strašně moc snaží vybojovat si další velkou filmovou sérii, ale zatím mu to moc nejde. Akční fantasy Poslední lovec čarodějnic propadlo a návrat k sérii xXx taky nevyšel podle jeho představ. Akční volovina v amerických kinech propadla, ale v Číně se líbila, a tak trojka nejspíš nakonec vznikne, otázka ovšem je, jestli bude za hlavní hvězdu Vin Diesel, nebo dostanou ještě víc prostoru jeho asijští parťáci Donnie Yen, Tonny Jaa a Kris Wu. Rychle a zběsile ho nejspíš živí velmi dobře, ale přeci jenom by toho chtěl zkrátka trochu víc a tuší, že říkat ve Strážcích Galaxie I am Groot není úplně ono. Teď ale možná našel nový projekt. 

 

Diesel teď totiž údajně vyjednává o hlavní roli v comicsové adaptaci Bloodshot. Původně se kolem ní točil Jared Leto, to však nevyšlo, a tak se shání nová tvář a pokud možno někdo, kdo by zvládl uvěřitelně zahrát mafiánského zabijáka. Samozřejmě ne obyčejného, Angelo Mortalli sice pracoval pro gangstery, ale ti ho podrazili. Naštěstí se mu povedlo zdrhnout zabijákům a vydal se FBI. Ta ho ovšem taky podrazila a on skončil v supertajném programu, kde získal nadlidskou sílu, schopnost regenerace a jako bonus mu vymyli mozek. Ovšem ne důkladně. Angelo si ze své minulosti pamatuje jen střípky, je toho ovšem dost na to, aby věděl, komu se pomstít. Scénář píše autor Příchozích Eric Heisserer a produkovat bude Dieselův parťák od Rychle a zběsile Neal Moritz, což je další důvod, proč bychom mohli předpokládat, že do toho tahle lysohlavá hvězda půjde. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Režiséra zatím Bloodshot nemá, ale chvilku se kolem něj motali tvůrci Johna Wicka David Leitch a Chad Stahelski. Jako konec konců kolem většiny chystaných akčních projektů. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace