Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #436 o Supermanovi a Vetřelcích


ikona
Mr. Hlad
alienjustice leaguesupermanvíkendový výplach
Jak by vypadal Superman s knírem? Je lepší herec Tom Hanks, nebo Meryl Streep? A chtěli byste zkusit vetřelčí horskou dráhu?  

Další Výplach

Jízda týdne
Na horské dráze jsem nebyl nějakých dvacet let, takže fakt netuším, jak bych reagoval, kdybych mě teď někdo na nějakou posadil. Šance, že to skončí nadšením je přibližně stejně velká jako možnost, že bych zeblil všechno v mém dosahu. V každém případě kdyby ta horská dráha byla ve stylu Vetřelců, asi by to bylo ještě o kousek intenzivnější.

Meč týdne
Pokud chcete mít doma světelný meč, tak stačí chvilku šetřit a zajít si do nějakého comicsového nebo geek friendly obchodu. Nabídka je slušná. Pokud ale chcete něco lepšího, můžete zkusit Graflex Saber 2.0 od Martina Beyera. Vypadá dobře

 

Dokument týdne
Sběratelství je věc, která hodně leze do peněz a zabere obvykle i hodně času, ale každý, kdo se se zápalem věnuje sbírání čehokoliv, vám potvrdí, že to za to stojí. V dokumentu The Collection se podíváte mezi lidi, kteří sbírají razítka s filmovou tématikou. A mají jich několik tisíc. Že to je volovina? Možná, až ale zjistíte, jakou to má hodnotu, nejspíš vyrazíte prohledat sklep, jestli se tam taky něco nenajde

 

Výzva týdne
Jurský park slaví letos pětadvacet let. Sakra, ten čas utíká… každopádně jeden z nejvýznamnějších filmů všech dob má čtvrt století a to je potřeba oslavit. Pokud patříte mezi fandy a rádi si trochu zablbnete s kamerou, můžete se zúčastnit soutěže a natočit po svém některou z filmových scén. Hraje se o tisíc dolarů a dárkové balíčky a víc informací najdete tady

 

Adaptace týdne
Pokud nemáte mrňavé děti, knížka Velmi hladová housenka asi ve vaší knihovně bude chybět. Jde o čtení pro prcky, kteří se díky ní a jednoduchým obrázkům učí slova. Její hrdinkou je housenka, která se musí doslova prožrat skrze slovíčka, aby se z ní stal motýl. Zkrátka úplně pro dospělé to není, a tak vcelku dává smysl, že vznikla fanouškovská filmová verze ve stylu Sin City. 

 

Knír týdne
Je docela úsměvné a smutné zároveň, že to nejzajímavější na comicsovce Liga spravedlnosti bylo nakonec blbnutí okolo kníru Henryho Cavilla. Představitel Supermana si ho musel nechat kvůli natáčení šesté Mission: Impossible a trikaři mu ho museli odstranit až v postprodukci. Přitom by bylo vlastně celkem stylové, kdyby si ho nechal. Ale ono by bylo stylové asi cokoliv, kdyby do toho řval Freddie Mercury.

Prckové týdne
V kinech teď můžete vidět Matta Damona v novince Alexandera Paynea Zmenšování. Osobně bych vám sice doporučil jít na cokoliv jiného (jo, vím, že je v kinech i nový Zdeněk Troška), ale dělejte si, co chcete. V každém případě tady máte video, které se zaobírá historií zmenšování filmových hrdinů. A je to docela zajímavé

 

Hvězdy týdne
Humory Ellen DeGeneres mě nikdy moc nebavily, ale z nějakého důvodu má spoustu fanoušků a to i mezi celebritami, které jsou ochotné dělat ze sebe v její show hňupy. Teď tam přišli Tom Hanks a Meryl Streep a dostali celkem zajímavý úkol. Hanks měl odehrát nejlepší a nejslavnější role své herecké kolegyně a Meryl Streep zase ukázala, jak by jí šel Forrest Gump. 

 

Song týdne
Jack Black má teď na Netflixu komedii The Polka King, která podle traileru není extra lákavá, ale třeba mile překvapí. V každém případě Black, který se muzice věnuje s možná ještě větším nadšením než hraní, se rozhodl filmu trošku pomoci songem Everybody Polka. Tady ho máte. 

 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na nejlepší film mimo kinodistribuci. Líbil se vám brutální Brimstone a stejně drsné Brawl in Cell Block 99 nebo Shot Caller, ale třeba i dokument o Muži na Měsíci s Jimem Carreym Jim & Andy: The Great Beyond. 

 

Dnes se podíváme už na čtvrtý film, který společně natočili Liam Neeson a režisér Jaume Collet-Serra Cizinec ve vlaku. My bychom chtěli vědět, která z jejich tří předchozích spoluprací je podle vás nejlepší. Líbil se vám Neznámý, NON-STOP nebo Noční běžec? Názvy filmů pište do předmětu a v textu se rozkecejte.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace