Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deadpool se vecpal mezi Avengers a Hana Sola


ikona
KarelR
avengersavengers: infinity wardeadpooldeadpool 2han solosolo: a star wars storystar wars
Wade Wilson má obrovské cojones a právě s nimi profackoval nástupce Harrisona Forda. 

Ačkoliv to zní dost neuvěřitelně, drcení Hana Sola pořád ještě neskončilo. Naopak se jen přitápí pod kotlem! V posledních dnech jsme jeho smůle věnovali hned tři články, a teď musíme přihodit čtvrtý, jelikož se do něj opřel i samotný Deadpool. V kostce jde o to, že jdou 4. května do kin třetí Avengers, jež o tři týdny později (25. května) následuje Han Solo, a týden po něm (1. června) měl dorazit druhý díl Deadpoola. Už takhle byl pašerák s tváří Aldena Ehrenreicha dost v kleštích. Deadpool teď ale přeběhnul od dva týdny dopředu (na 18. května), což znamená, že ho uvidíme už dva týdny po Avengers a pouhý týden před Solem!

Ano, soustavně jsme vám s Tedem tvrdili, že se premiéra Hana Sola nepřesune kvůli spoustě smluv na hračky a další merchandising. Po Deadpoolově manévru ale musejí v Lucasfilmu lomit rukama a zvažovat, jestli přeci jen nezkusí odsun na Vánoce mezi animovaného Spider-Mana, Aquamana, Bumblebeeho a dvojku Mary Poppins. Celá situace je o to kurióznější, že Disney kupuje Foxe, takže by se podobné věci teoreticky díl neměly. Lišáci ale buď vědí, že se Solo někam odsune (jen to zatím nebylo oznámeno), anebo se někdo rozhodl vztyčit Mickey Mouseovi poslední velký prostředníček.

Deadpoolův manévr bohužel doprovází ještě dvě zprávy, které už tak zábavné nejsou. Ta první se týká Gambita s Channingem Tatumem, jenž se z 14. února 2019 odsunul na 7. června 2019 a zároveň přišel o režiséra. Po Rupertu Wyattovi a Dougu Limanovi totiž film opustil i Gore Verbinski, takže se znovu hledá náhradník, který... dodá hotový film už za rok a půl? Přejeme hodně štěstí, na takový byznys bude potřeba hodně velký blázen.

Druhá zpráva je pak vyloženě smutná, solidně vypadající Noví mutanti totiž nedorazí 13. dubna 2018. Jen tři měsíce vzdálený film se odpálkoval až na 22. února 2019, takže si na "hororové X-Meny" počkáme o brutálních 10 měsíců déle. Zatím nic nenaznačuje tomu, že odklad souvisí s kvalitami mutantího spin-offu. Foxové spíš nevědí, jak film prodat, takže si Josh Boone užije delší postprodukci a bude s hrůzou sledovat, co se značkou provede listopadová týmovka X-Men: Dark Phoenix.

---

Vytáhni v hospodě: Avengers 4 jsou dotočení, tady máte dortový důkaz.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace