Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blíží se následovník Pána prstenů?


ikona
Mr. Hlad
lord of the ringsmerlinridley scott
Režisér Gladiátora, scenáristka Pána prstenů a nejslavnější kouzelník všech dob. Tahle kombinace se nám celkem líbí.  

Před pár dny jsem psal novinku o tom, že Ridley Scott by chtěl jako svůj další film natočit adaptaci knihy The Cartel a rád by z ní udělal svého vlastního Kmotra. A dnes to vypadá, že je situace úplně jiná. Režisér, který má na kontě klasiky jako Vetřelec, Gladiátor nebo Blade Runner, má ve svých osmdesáti letech právo hodit všechno za hlavu, zevlit doma a koukat na Arénu Jaromíra Soukupa, místo toho to vypadá, že hodlá točit tak dlouho, dokud se za kamerou nesloží. Ale přejme mu to, jeho posledních pár filmů se sice moc nepovedlo, pořád však patří mezi filmařskou elitu. A to si podle všeho myslí i u Disneyho. Právě tam ho teď lanaří, aby se ujal jejich projektu The Merlin Saga a podle zákulisních informací je dohoda na spadnutí a skutečně půjde o další Scottův projekt. 

 

Artušovská legenda láká filmaře celkem pravidelně, vloni se ale ukázalo, že samotný šéf rytířů kulatého stolu diváky zas tak moc nezajímá a fantasy nářez Král Artuš: Legenda o meči v kinech propadl. Jak ovšem naznačuje název, tentokrát by měl být v centru dění čaroděj Merlin a vycházet by se mělo z knih T. A. Barrona. Merlin je v nich ještě mladík, který se teprve učí být čarodějem na ostrově Fincayra, kouzelné říši mezi nebem a zemí. A té teď hrozí zničení a jedině Merlin ji může zachránit. Otázka ale je, jestli zvládne svůj výcvik včas. Kdyby se něčeho podobného Scott ujal, mohlo by to být zajímavé. A aby těch lákavých jmen nebylo málo, o scénář se postará Philippa Boyens, která napsala Pána prstenů, takže pokud se tenhle projekt opravdu pohne dopředu, můžeme se nejspíš začít těšit na další pořádnou fantasy. A těch není nikdy dost. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace