Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

DC filmy mají nového šéfa


ikona
KarelR
aquamanbatmancyborgdcflashgeoff johnsjustice leagueliga spravedlnostisupermanwalter hamadawonder woman
Muž z oceli vydělal 668 milionů dolarů, Justice League 652 milionů dolarů. Není divu, že padaly hlavy... 

O útrapách s comicsovkami od DC už jsme toho napsali habaděj. S výjimkou Wonder Woman (a Muže z oceli) se prakticky ze všech vyklubalo zklamání, ať už po stránce kvalitativní nebo finanční. Vědí to i samotní Warneři, kteří po (dobrovolném) odchodu Zacka Snydera přesunuli (= vyhodili) studiový dohled DC produkcí, Jona Berga. Nalezení jeho nástupce přitom netrvalo dlouho a jmenuje se Walter Hamada.

Že to jméno slyšíte poprvé? Nejste sami. Hamada není žádným věhlasným producentem, jedná se však o dobrého kamaráda Jamese Wana, který výrazně pomáhal s hororovým vesmírem kolem V zajetí démonů. Warneři letos Hamadu pochválili jak za druhou Annabelle, tak za megahitové To, na němž taky odvedl velký kus práce. V podstatě je tedy na vrcholu kariéry a teď se pokusí vystoupat ještě výš.

Jako prezident DC produkcí bude Hamada úzce spolupracovat s Geoffem Johnsem, kreativním šéfem DC Entertainment. U Aquamana už toho asi moc neudělá (film je dávno natočený), dozajista ale přispěje k právě obsazovanému Shazamovi a chystané dvojce Wonder Woman. Co ho čeká dál? Batman od Matta Reevese, pokračování Suicide Squad od Gavina O'Connora, Nightwing od Chrise McKaye ... a zhruba desítka dalších DC projektů, které jsou v různých fázích příprav.

Snad Warneři konečně našli někoho, kdo dá DC vesmír do kupy. Po čtyřech letech se totiž ocitli ve slepé uličce (= nikdo neodklepne Justice League 2), což je s tak silným portfoliem stejně fascinující jako bolestivé.

---

Vytáhni v hospodě: Jeffrey Dean Morgan už několikrát řekl, že si chce zahrát alternativní verzi Batmana v týmovce Flashpoint. Snad mu Warneři tohle přání splní.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace