Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bright se vrátí s novým scenáristou


ikona
Mr. Hlad
brightdavid ayerjoel edgertonnetflixwill smith
Netflix dal oficiálně zelenou pokračování své akční fantasy. Ale tentokrát bez Maxe Landise.  

Akční fantasy Bright s Willem Smithem a orčím Joelem Edgertonem se sice zámořským kritikům moc nelíbila, my jsme ale byli docela spokojení a jak to tak vypadá, šéfové Netflixu si taky moc nestěžovali. Film vidělo během pouhých tří dnů jedenáct milionů diváků, což je dost vysoké číslo na to, aby druhý díl dostal oficiálně zelenou. O tom, že pokračování bude, se mluvilo hned po premiéře a každému, kdo film viděl, muselo být jasné, že Netflix Bright točil s tím, že z něj udělá sérii. Prozkoumat svět, který kombinuje Pána prstenů s policejním dramatem z jednadvacátého století, by totiž určitě mohlo být zajímavé. 

 

Kdy se dvojky dočkáme, zatím nevíme, ale dá se předpokládat, že se s přípravami nebude moc otálet. Počítá se samozřejmě s návratem Willa Smithe a Joela Edgertona a režie se opět ujme David Ayer. A aby neměl pocit, že se fláká, přibere si k tomu i scénář. Za jedničku dostal její autor Max Landis tři a půl milionu dolarů, takže docela překvapí, že se s ním u sequelu nepočítá. Alespoň zatím. Ayer by to však měl zvládnout bez problémů. Obvykle si píše scénáře sám a především jako scenárista začínal a než se postavil za kameru, napsal Training Day, první Rychle a zběsile nebo neprávem zapadlý Temný stín nad L.A. Na policejní filmy je to tedy profík a paradoxně by to dvojce mohlo i pomoci. My jsme každopádně na návrat do tohohle neokoukaného světa docela zvědaví. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace