Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vše nejlepší do roku 2018


ikona
Mr. Hlad
redakce
Šťastný nový rok 

Je neděle, poslední den roku 2017, většina plnoletých je nervózní z toho, jestli mají v lednici dost zásob na večer a rok 2018 už si na nás brousí zuby. My vám všem samozřejmě přejeme, abyste si užili nejenom oslavy, ale i celých následujících 365 dní, aby vám všechno vycházelo tak, jak plánujete a abyste při výběru filmů v kině měli šťastnou ruku a viděli co možná nejméně srágor. A bude na co chodit. Těší se na nás třetí Avengers, v samostatném filmu dorazí Han Solo, po letech se vrátí Úžasňákovi, Tomb Raider nebo Predátor, s pokračováním zkusí úspěch Deadpool, Jurský svět a Creed a DC si pokusí zachránit si dobrou pověst Aquamanem. A samozřejmě toho bude mnohem víc.

Vám a samozřejmě i nám přejeme, ať v kině zažijeme co nejvíc příjemných filmových překvapení. Doufáme, že nám zachováte přízeň i v roce 2018 a my vám za to můžeme slíbit, že se pokusíme nevyměknout, že Rimsy bude dál poctivě obcházet ty nejhorší filmy, které do našich kin dorazí, že nebudeme flákat MZ Live a že se zkrátka pokusíme udělat všechno pro to, abyste se na MovieZone rádi vraceli. Baví nás to teď o to víc, když se nám po 82 letech marných slibů konečně povedlo spáchat redesign webu, A kdybyste nám chtěli pomoct s dalším rozvojem stránek a Liveka i po obsahové stránce, neváhejte a podpořte nás napřímo v rámci předplatného.

Tak, díky za vše... a teď si běžte užít toho Silvestra. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace